midiaudio logo

Ieskau patarimo

Rimas28 (IP Logged)
March 27, 2006 02:24AM

Sveiki visi. Paskutiniuju metu labai susidomejau mano paauglystes svajone, kurti muzika ir tt... Taciau tik dabar atrades laiko ir pasikuites internete, radau si foruma, kuriame kalbama labai daug apie muzikos kurima. Daug jau teko skaityti diskusiju apie ivairiausias muzikai kurti programas, taciau nepriejau konkrecios isvados kas yra geriausia. Vieni sako kad tai labai gerai, kiti sako kad tai sud.... Taip ir neaisku iki siol kas yra tikrai gerai. Pries keleta dienu parsisiunciau FL studio 5 ir 6, taciau niekaip neissiaiskinu kaip isirasineja vokalas. Berods viska aktyvavau, taciau paleidus vokalo irasinejima pasileidzia ir muzika ir tada tuo paciu isiraso muzika kartu su vokalu. Kiek supratau is jusu diskusiju tai nera pati geriausia programa ir kiek skaiciau tai yra antros kategorijos lygio programa. Kas liecia rimtesniu, teko skaityti kad ketvirtos kategorijos programos Yra tokios kaip steinberg cubase ir Propellerheads Reason. Butent apie jas raso, kad jos tikrai auksto lygio. Kagi, pabandziau Cubase, taciau velniai griebtu, as ten nieko neissiaiskinau. Jokio menkiausio garso is jos neisgavau. Matomai reikia zinoti kaip ji funkcijonuoji. Na o dabar sugrysiu dar prie to pacio. Tiesiog norejau suzinoti, su kokia programa geriausiai yra kurti muzika? Beto, as pastebejau kad daug kalbama apie MIDI. Kas tai? Gal but as pasirodysiu kaip is dziungliu, taciau mano paauglystes laikais tikrai nebuvo tokiu tehnologiju kaip dabar ir tikrai neturejome galimybiu zinoti tiek daug kiek jus dabar zinote. Beja, as tikrai dziaugiuosi kad siuolaikinis jaunimas tiek daug zino! Na ir paskutini karteli, jei kas ka gali parekomenduoti, tai labai prasau paaiskinkite man sukonkretizuotai ir Lietuviskai. Beja, labiau pageidauciau programos kuri turetu nemaza pasirinkima muzikos instrumentu, taciau jokiu budu nesiulinkite eJay. Mano jau ne tie metai, kad kurciau "DU GAIDELIAI" tehno stiliuje is kaladeliu.
Re: Ieskau patarimo
marshall (IP Logged)
March 27, 2006 09:34AM

http://www.cjcity.ru/soft/index.php?action=select&id=45&cat=1 Gal kiek pades.
Re: Ieskau patarimo
Kandizijauskis (IP Logged)
March 27, 2006 10:22AM

jo. ir dar betrūksta, kad kepti balandžiai patys į burną atskristų :)

jei jau tiek daug visokių neaiškumų, tai pražils žmonės tamstą nuo 0 mokydami forume, kas yra kas.. savišvieta turėtų būti kiekvieno individo asmeninis reikalas - nemoki kažko, nežinai - švieties, skaitai.
Kaip sakant yra toks va saitas (rusiškai) www.websound.ru :) ir ten kairėje meniu pasirenki "statji" ir skaitai iki apsikakinimo. Tam pačiam saite yra ir programos įvairios nekomerciniam naudojimui "nemokamos" :)

Pagal vardą Rimas28 amžius neturėtų būti pensijinis, kad kažko sunkiai nesuprasti ir neišmokti :) Programa yra viso labo tik įrankis, kaip ir kastuvas - kurį turi įvaldyt, kad su juo dirbt. Bet kokią programą gali įvaldyt taip, kad tenkintų tavo poreikius. Geriausios programos turėjimas dar ne faktorius, kad kepsis gabalai nieko nedarant. Nėra jokioj programoj mygtuko "vasaros hitas number one" ar "grammy 2007" :)
Re: Ieskau patarimo
icingsugar (IP Logged)
March 27, 2006 11:35AM

Turbūt nėra tokios programos, kuri turėtų būtent tau optimalų pasirinkimą instrumentų. Instrumentai (o taip pat ir garso efektai pradedant paprasčiausiais reverbais, baigiant gana universaliais virtualiais gitariniais procesoriais) įdiegiami papildomai kaip VST plugin'ai (pvz. minimoog ar space synthesizer). Taigi, jeigu jau vartoji FL studio, tiesiog dabar ieškok norimų VST plugin'ų ir instrumentų busi iki valiai.
Re: Ieskau patarimo
ura (IP Logged)
March 27, 2006 01:40PM

del programu tai patarciau paexperimentuot, uzinstaliuoji, paziuri kaip atrodo paskui pamaigai, paskui kazka pabandai.. ir ziuri koki labiausiai patinka.. issirenki viena ir eini i midiaudio pirkt:)
Re: Ieskau patarimo
Rimas28 (IP Logged)
March 27, 2006 07:13PM

Zmogau, as labai dekingas uz si puslapi kuri tu man nurodei! Tikrai labai daug vertingos informacijos. Didelis, didelis dekui!!!
Re: Ieskau patarimo
marshall (IP Logged)
March 27, 2006 07:58PM

Cia kuriam?
Re: Ieskau patarimo
Rimas28 (IP Logged)
March 28, 2006 12:16AM

Marshallui
Re: Ieskau patarimo
marshall (IP Logged)
March 28, 2006 01:24AM

Malonu!!!
Re: Ieskau patarimo
Algirdas (IP Logged)
March 28, 2006 09:59AM

http://www.tweakheadz.com/laboratory/index.html

Su pagarba, nerijozas
Re: Ieskau patarimo
Rimas28 (IP Logged)
March 28, 2006 10:50AM

Dekoju Algirdai. Na zmones po truputi, po truputi ir supazindins mane su muzikos kurimu. Yra zmoniu kurie padeda, o yra kurie apie keptus karvelius tauskia niekus ir nieko konkretaus. Niekas dar negime mokedamas ir manau, tas zmogus kuris prakalbo apie karvelius, tai pat jautesi kaip dziunglese, susidures su muzikos kurimu pirmomis dienomis.
Re: Ieskau patarimo
Kandizijauskis (IP Logged)
March 28, 2006 11:34AM

oj, tik nereikia įsižeisti.
taigi daviau adresą http://www.websound.ru :) prašom, į sveikatą, švieskitės :)
Re: Ieskau patarimo
Rimas28 (IP Logged)
March 28, 2006 04:36PM

Dekui. Bandysim sviestis :)
Sorry, only registered users may post in this forum.