midiaudio logo

Klausimukas Rimui G.

karolizzz (IP Logged)
April 29, 2006 09:36PM

Norėjau paklausti, ar kas Lietuvoj užsiėma fleitos jazz'u su visokiais perpūtimais, ką nors tokio, kaip groja Jethro Tull.
Re: Klausimukas Rimui G.
**Rimas G. (IP Logged)
April 29, 2006 11:15PM

Buvo laikai, kai pats tuo gana intensyviai užsiiminėjau. Šiandien be Nedos lyg ir nieko daugiau negirdėjau. Bent jau džiazuojant. O šiaip visais tais būdais labai dažnai naudojasi šiuolaikinėje muzikoje ir juos moka tokią muziką grojantys muzikantai. Pedagogai, kurie moko vaikus, laiko tai labiau dūdos išniekinimu, nei muzikavimu. Įdomu tai, jog Ian Anderson iš Jethro Tull yra visiškai savamokslis fleitistas ir groja taip, kaip jam atrodo. Technologiją galėčiau paaiškinti, tačiau praktiškai būtų geriau ir aiškiau, nei teoriškai. Jei ką, brūkštelkit mailą. Pabandysiu padėti. Bent jau pačius technologinius principus paaiškinti.

**Rimas G.
Re: Klausimukas Rimui G.
karolizzz (IP Logged)
May 01, 2006 05:40PM

o jūs turit jo solo pragrojima? galečiau atsiųsti, jei ką ;)
Re: Klausimukas Rimui G.
**Rimas G. (IP Logged)
May 01, 2006 07:20PM

Turėjau kažkur kasetėje albumą Songs From the Wood, prieš daug metų sukdavom juostiniame mage Thick as a Brick ir t.t. Žodžiu žinau, apie ką kalbu, nes esu apie Ian Andersen dar ir šį tą skaitęs. O čia dar šis tas apie jį: http://www.j-tull.com/musicians/iananderson/index.html



**Rimas G.
Re: Klausimukas Rimui G.
Vakaris (IP Logged)
May 09, 2006 08:31PM

http://audiofind.ru/artist.phtml?id=4885&album=27733#1
Re: Klausimukas Rimui G.
Pranas (IP Logged)
May 31, 2006 11:00PM

Maja, kur akademijoj mokosi, latve groja fleita dziaza...ir tikrai gerai.
Re: Klausimukas Rimui G.
**Rimas G. (IP Logged)
June 01, 2006 02:48PM

Visko gali būti, kodėl gi ne. Pagaliau ir pats prof. Vizgirda, kur Akademijoje fleitą dėsto, jaunystėje intensyviai džiazavo. Ir šiandien tebėra džiazo fanas, nors pats tuo praktiškai jau neužiiminėja. Tik aš Klaipėdoje sėdėdamas nebelabai bežinau kas ten Vilniuje dedasi fleitistų bendruomenėje.

**Rimas G.
Sorry, only registered users may post in this forum.