midiaudio logo

Del draudimo

Titus (IP Logged)
March 04, 2007 02:39PM

Sveiki, noreciau apsidrausti instrumenta, kadangi zadu palikti repeticiju patalpose o gal ir pagigint kartajs, ar imanomas tox draudimas?
Labai riektu gero patarimo.
Re: Del draudimo
Cerberis666 (IP Logged)
March 04, 2007 03:04PM

Mano manymu siais laikais draudimo bendroves draudzia viska, tik kitas klausimas kiek tai kainuoja...nes jei draudzia automobilius kasko draudimu tai kodel turetu nedrausti instrumento,nes kaip bebutu liudna juos kartais taipapt vagia ir dauzo...
Re: Del draudimo
marshall (IP Logged)
March 04, 2007 08:23PM

Nebukit naivus.
Cia situacija, kaip ir su motociklais... kas liecia pavogima.
Re: Del draudimo
(IP Logged)
March 04, 2007 11:38PM

Jei dar nori apsidraust, paskambink Džiugintai tel. +370 620 10170 rytoj po 12 val dienos ir aptarsit draudimo sąlygas.

==============================================================================
[url=http://www.muzikantams.com][b]http://www.muzikantams.com[/b][/url] - jei domina patogesnis ir malonesnis bendravimas su Lietuvos muzikantais, laukiame taves uzsukant i sia diskusiju svetaine
==============================================================================
[url=http://www.myspace.com/ruinationband][b]http://www.myspace.com/ruinationband[/b][/url]
[url=http://www.ruination.lt][b]http://www.ruination.lt[/b][/url]
Re: Del draudimo
Mindaks (IP Logged)
September 07, 2011 07:26PM

prikeliu temą naujam gyvenimui, jeigu neprieštarausit.

pats ėmiau vis rimčiau svarstyti dėl savo instrumentų draudimo.

ar kas nors iš čia besilankančių esat bandę apdrausti savo instrumentus / aparatus nuo vagystės arba nelaimingų atsitikimų? ar draudiminė situacija yra nors kiek pasikeitusi?

ir kodėl marshall sulygino instrumentus ir motociklus dėl vagystės?
Re: Del draudimo
marshall (IP Logged)
September 07, 2011 09:11PM

Nezinau, gal dabar situacija pasikeite del motociklu, bet seniau nedrausdavo nuo vagystes, apart privalomo, t.y. nuo avariju.
Re: Del draudimo
Mindaks (IP Logged)
September 07, 2011 09:23PM

nes motociklus lengviau pavogti nei kitus automobilius? :S nejaugi to paties principo laikėsi / laikosi ir muzikos instrumentų atveju?
Re: Del draudimo
neverm1nd (IP Logged)
September 07, 2011 10:59PM

Motociklus Kasko ne visi draudikai apsiima. Galbūt ne tiek vagystė, kiek didelė tikimybė bambtelt kur nors.

Dėl instrumentų. Objektas ganėtinai nestandartinis. Vienas iš variantų - draudžiant namus, galima pasirinkti draudimo apsaugą ir namuose esančiam turtui. Teoriškai turėtų galioti ir gitarai, bet vėlgi priklauso nuo draudiko.

Dėl kelionės - viskas turėtų būti OK, kadangi yra toks produktas, kaip kelionės finansinių nuostolių draudimas, į kurį įeina ir bagažo praradimas/sugadinimas. Kaip kokia įmonė žiūri į instrumentus - vėlgi kitas klausimas. Tikrai žinau, kad draudžiamas keliaujančių sportininkų profesionalus equipmentas. Manau, esmė ne tiek daug ir skiriasi nuo muzikos instrumentų.

Galbūt būtų įmanoma rasti variantą ir specialiai gitarai, tačiau, manau, kaina išeitų nelabai "home user friendly". Be to, reikalautų draudikas, kad būtų užtikrinta kažkokia apsauga ir pan. (Kasko reikalauja atitinkamų signalizacijos lygių).
Re: Del draudimo
Mindaks (IP Logged)
September 08, 2011 11:55AM

na, aš mintyje turėjau ne vien gitarą. šiuo metu mano gitara gryna malka, tekainavusi man vos 400 lt. :D labiau rūpestis kamuoja dėl likusio rig'o.

gera pastaba: jeigu kas ir apsiimtų drausti nuo vagysčių ir nelaimingų atsitikimų, būtų privalu ir namus apsaugoti pakankamai. :S bet ir kaina būtų nemaža... sunku, kada sukrapštai paskutinius centus geram instrumentui ar aparatui, bet po to daugiau nieko neišgali. maždaug, nusiperki ferari, bet negali juo važinėti, nes nebeliko pinigų benzinui, ką jau kalbėti apie draudimą. gal ir gerai padarė ferari prekybininkai: jeigu jau perki tokią mašiną, privalai įstoti ir į klubą, kuriame narystė kainuoja pinigus.

teks po devyniais užraktais instrumentus rakinti ir piktais šunimis visus įėjimus apsodint.
Sorry, only registered users may post in this forum.