midiaudio logo

[2011-02-11-12 Vilnius-Kaunas] Speigas festival I-a dalis

arma (IP Logged)
January 07, 2011 11:44AM

[b]SPEIGAS festival[/b]
[i]Vasario 11d. Vilnius, Mulen ružas, 21 val. 25 lt
Vasario 12d. Kaunas, Insait, 20 val. 15 lt
[/i]
2010 metais daug dėmesio sulaukęs festivalis SPEIGAS šiemet grįžta su dviguba jėga! Net du vasario mėnesio savaitgalius Vilniuje ir Kaune metalinės gitaros ir atšiauri elektronika perteiks jausmą, kurį kiekvienas patiriame žengiant balta sustingusia žeme prieš žvarbų Šiaurės vėją. Ir tik ištvermė, kantrybė paverčia speigą iš priešo draugu.
Šis festivalis skirtas stipriems ir giliems patyrimams, atspindintis šios žiemos jėgą ir didybę.

Vasario 11-12 dienomis vyks I-oji Speigo dalis, dedikuota metal/sludge/doom/experimental muzikai. Specialiai festivaliui kviečiami geriausi šių žanrų atstovai iš Latvijos. Lietuviams pažįstama trijulė TESA – tai grupė mokanti harmoningai sujungti brutalius gitarų rifus ir perkūniškus būgnus su stipriomis emocijomis bei latviams būdinga melancholija. Kita svečių grupė 9 HORIZON groja panašioj dvasioj, tik dar atšiauriau.
Iš lietuviško garso dangaus - grupė DELCHIA, kurią pamatyti gyvai pasitaiko retokai, tačiau kiekvienas jų pasirodymas būna galingas. SERDNATION – teisingai griežta grupė, turinti neįprastą priėjimą prie kompozicijos, eksperimentuojanti ir plečianti stilių ribas. IN EMBERO – neseniai susikūrusi grupė iš Kauno grojanti experimental doom/black metal, kūryboje naudojanti metale neįprastus instrumentus: violončelė, klarnetas, fleita, taigi, bus tikrai įdomu išvysti jų debiutą Insait‘e.

Sukandus dantis!
[b]
TESA[/b]
http://www.myspace.com/tesaband
[b]9 HORIZON[/b]
http://www.myspace.com/159horizon
[b]DELCHIA[/b]
http://www.myspace.com/delchia
[b]SERDNATION[/b]
http://www.myspace.com/serdnation
[b]IN EMBERO[/b]
http://www.facebook.com/#!/pages/In-Embero/156646424371227


organizuoja : Agharta label & booking
Sorry, only registered users may post in this forum.