midiaudio logo

CHARVEL prezentacija - gitaros klinika su Mr.Jumbo

jumbo (IP Logged)
September 09, 2013 11:16AM

Gitaristas Mr.Jumbo rugsėjo 18 dieną kviečia visus į neeilinį renginį pavadinimu "Gitaros klinika", skirtą ne tik gitaros ir roko muzikos myletojams, kuris vyks Kaune, gyvos muzikos klube "Punto Jazz Palėpė" Kęstučio g. 6. Renginio programoje gitaristas apžvelgs elektrinės gitaros įstoriją, jos vaidmenį šiuolaikinėje muzikoje, taip pat pristatydamas "Charvel" gitarų kompaniją. Pokalbyje muzikantas dalinsis įvairiomis nuomonėmis liečiančiomis tik gyvai grojančius muzikantus ir jų klausytojus Lietuvoje.
Prieš septynerius metus tapęs amerikiečių gitarų Hamer reklaminiu veidu baltijos šalyse, šiuo metu su grupe BonJeans koncertuojantis muzikantas dabar atstovaus amerikiečių firmos "Charvel" gitaras, kurios modelį "San Dimas", dažytą ferrari red spalva jis naudos tiek įrašuose, tiek filmavimuose bei koncertuose. Tai yra bene garsiausiai pasaulyje gitarų kompanijai Fender musical instruments priklausantis vardas, o pačias iš Kalifornijos kilusias Charvel gitaras plaukų laku kvepiančiais 80ais metais išgarsino tokie vardai kaip; Van Halen, Ritchie Sambora (Bon Jovi), Randy Rhoads (Ozzy Osbourne), George Lynch (Dokken), Eddie Ojeda (Twisted Sisters). Garbė atstovauti žinomų gamintojų instrumentus ir tapti jų firmos vardu patenkant į reklaminius bukletus, interneto svetaines ar katalogus, deja, atitenka ne kiekvienam norinčiam bet kur pasaulyje, todėl Kauno muzikantų bendruomenė šilta atmosfera džiugiai paminės šį įvyki renginio metu.
Renginyje grupė BonJeans, kurioje kartu su legendiniais Ramūnu Grybausku, Daliumi Mintaučkiu (ex-Angelas), bei Robertu Dusevičiumi (ex-Tigro metai, ex-Sindrome Of Chaos) groja ir Mr.Jumbo, atliks keleta savo pristatomųjų autorinės programos kūrinių, kurie anonsuos netrukus pradedamą įrašinėti grupės debiutinį albumą. Kviečiami visi, ir dideli ir maži.

[img]http://img69.imageshack.us/img69/5373/ikva.jpg[/img]

_____________________
Giedrius Balčiūnas
Midiaudio Ltd.
jumbo@midiaudio.com
[img]http://giovannimusic.ca/giovanni_store/images/guitars_acoustic/logo_charvel.jpg[/img]



Edited 1 time(s). Last edit at 09/09/2013 11:17AM by jumbo.
Sorry, only registered users may post in this forum.