midiaudio logo

Reik alternatyvos Soundforge+pirmi ispudziai

Cerberis666 (IP Logged)
February 25, 2005 08:37AM

Reik alternatyvos Soundforge 6 ir ir visoms kitoms jos versijom, nes vakar isidejau ta Waveterminala 192M Midi ir driobanas Soundforge falsyvina visos kitos tiek FL Studio5, tiek Acoustica Beatcraft darbuojas puikiai, o Soundforge uzlauzia viska.
Na pirmus ispudzius apie Wavterminala galiu pasakyti tik kas liecia atkurima, nes irasinet nelabai turiu su kuo kaip jau turbut supratot, o atkurimas lyginant su audigy ar laive tai ner ka ir kalbet: pirmiausia svarus ir aiskus auksti dazniai, su vidutiniais lyg ir viskas normaliai, zemas nors noretusi geriau taciau jis bent jau be iskraipymu kaip, kad pas creative.
Tai tiek pirmu ispudziu ir patarkit kokia alternatyva soundforge parasau

Dekui
Re: Reik alternatyvos Soundforge+pirmi ispudziai
paulius (IP Logged)
February 25, 2005 09:25AM

wavelab
To paulius
Cerberis666 (IP Logged)
February 25, 2005 09:29AM

tik dar pasakyk, kad tureciau juos uz kokius 400$ nusipirkti tai tuoj susigraudinsiu :)
Re: Reik alternatyvos Soundforge+pirmi ispudziai
Dalius (IP Logged)
February 25, 2005 10:31AM

Cerberi,

WaveLab'o 5.0 visų f-jų vistiek neišnaudosi (ar tau reikia DVD-Audio formato? Ar naudosi daugiakanalį audio montažą su video takeliu? ar naudosi duombazę? ar reikia Apogee HR diterinimo? ir t.t.).

Todėl (man taip atrodo) kad tau pilnai užtektų WaveLab Essential. Jo kaina tik 450Lt :-)



Dalius
Daliui
Cerberis666 (IP Logged)
February 25, 2005 11:12AM

Su visa pagarba sios programos, o taip ir kitu programu kurejams ir ju pardavinetojams nu pabusiu as dar metelius kitus svolacius ir papiratausiu aaa, nes ir vieni ir kiti babkiu netruksta, o as tik pradededantis muzikantas ir prieviso to gero Lietuvis :) :) :)...Va kaip tik daba siunciuos ta 5 versija biski pasiknaisiosiu ir cracka ar seriala rasiu ir viskas bus ok, o tuos 450lt. dali skirsiu stygom, o kita dali kaip dabar madinga labdarai...
Re: Daliui
Dalius (IP Logged)
February 25, 2005 11:25AM

Cerberi666

tuomet mandagiai prašyčiau čia - šituose forumuose (tuos dar metelius kitus) nesireikšti ir nesididžiuoti koks esi chamas.



Dalius
Re: Reik alternatyvos Soundforge+pirmi ispudziai
petras (IP Logged)
February 25, 2005 12:27PM

daliau, trink nacher tokius postus
Re: Reik alternatyvos Soundforge+pirmi ispudziai
Siaip ciuvas (IP Logged)
February 25, 2005 12:40PM

Trynimas nepadės - kaip sykis geriau palikti , kad kiti užsukę matytų jog piratavimas čia nepageidaujamas.

Aš aišku irgi ne angelas, bet bent jau to viešai neskelbiu/nesigiriu/nesididžiuoju...
Klausyk kokie pikti visi
Cerberis666 (IP Logged)
February 25, 2005 03:41PM

Klausy kokie pikti visi, jumoro jausmas pas jus biski taip irgi sakyciau...o 5 Wavlaba istiesu parsisiunciau pabandymui, kad zinociau ka perku, bet man nelabai todel atsinaujinsiu (legalia) Soundforge 6 i naujesne 7 verija tai kainuos pigiau negu pirkti visiskai nuo nulio....O tiems, pas kuriuos su jumoru biski liudnoka tai dazniau pasiziurekit Surskio ir Mauzerio komentarus...pralinksmesit!
Ir dar
Cerberis666 (IP Logged)
February 25, 2005 03:44PM

Padarykit paslauga visiems ir nesakykit, kad patys niekada nesinaudojot nelegalscina...na o jei as klystu tai isties nuosirdziai atsiprasau :) ;)
Re: Klausyk kokie pikti visi
Dalius (IP Logged)
February 25, 2005 04:00PM

Cerberi,

Na tavo jumoras sunkiai suprantamas;-)

O jai jau rimčiau - jei turi rimtesnius ketinimus apie WaveLab'ą - nebandyk laužto. Užlėk pas mus - ką nors sugalvosime. Beto, padėsim suprasti kas tai per įrankis. Nes dabar tavo pasakymas "na nelabai" - man atrodo tik daugiau dėlto, kad esi įpratęs prie vieno įrankio, o naujasis (neskaičius knygos) - sunkiau įkandamas.

Beje, dar pora niunsų:
nėra Lietuvoje sonypictures (t.y. buvusio soundforge) atstovo (o gal klystu)? todėl su supportu bus sunkiau
Wavelab'ą gali įsigyti pigiau (t.y. mažesne kaina nei įprasto pardavimo) jei esi legalus SoundForge vartotojas. Čia jau tokia gamintojų politika klientų perviliojimui.

Jei visa tai įdomu - brūkštelėk man mailą.

Dalius
Re: Reik alternatyvos Soundforge+pirmi ispudziai
Fino (IP Logged)
February 25, 2005 07:07PM

Naudojam totally 100% PARADOX prodokcija...:)
Re: Reik alternatyvos Soundforge+pirmi ispudziai
Zilvinas (IP Logged)
February 25, 2005 09:02PM

Jau 5 metus dirbu Soundforge, kad iskraipo signalus programa, o ne korta, nemanu. Viskas daug paprasciau. O kitomis esu nusivyles.
Re: Reik alternatyvos Soundforge+pirmi ispudziai
Vakaris (IP Logged)
February 26, 2005 08:53AM

Cia ne i tema truputi... As tik uz legalu softa, bet ar buciau tiek isbandes/pasiekes/suzinojes/ismokes jei viska buciau pirkes. Manau 30 000 Lt dar nebutu uzteke sumoketi uz ta softa kuri turiu savo CD. Neturiu studijos, tiesiog patinka/megstu/idomu ir be to negaliu. O dirbant biudzetini darba tureti seima ir dar skirti kosmines sumas softui nera jokiu sansu, todel i daug ka reikia uzmerkti akis... Yra kita to reikalo puse - jei softas naudojamas komerciniams projektasm (ta prasme naudojant softa daromi pinigai), tai visas 100% uz tai, kad viskas turi buti legalu ir nevogta, bet ar yra nors viena studijele in LT (be Daliaus, tai kitas atvejas), kurioje tik legalus softas?.. Netikiu.
Re: Reik alternatyvos Soundforge+pirmi ispudziai
Rock the music (IP Logged)
February 26, 2005 09:51AM

Tam ir padaryti demo ir trial, pvz Wavearts efektus gali naudoti pilnai 30 d iki uzsilenkia, o po to gali per nauja siustis. Ir nors Cubase demo raso, kad no export to audio formats, bet vis del to galima kai kokiais budais uzseivinti. Jei softas kuri naudoji duoda naudos, tai aisku negaila sumoketi kelis simtus baksu uz juos. O pvz kokia muzikos lavke leis ateidineti kiekviena diena ir bandyti instrumentus iki issirinksi geriausia ?
Del Sound Forge - tai dauguma ju efektu plastmasinukai, na man bent jau.
Viskas i tema
Cerberis666 (IP Logged)
February 26, 2005 12:10PM

As vakar Daliui jau rasiau i maila, kad Sound forge naudoju daug metu ir tik kazkuri is pirmuju versju pas mane buvo nelegali, o 4.5f nusipirkau ir gan uz nemazus pinigus, nes paprasciausiai uzkniso tai, kad nulauztos programos gan daznai neatlieka visu savo funkciju, yra nestabilios, kartais net visa kompa uzlenkia.Dabar dirbu su sesta versija ir ji taip pat legali nes perkan ja kaip senesnes versijos legaliam vartotojui gavau solidzia nuolaida ;)...Su FL studija na galiu prisipazinti, kad pati pirma ju versija taippat buvo nelegali, na o 5-toji kainuoja tik 99$ tai nera jau tokie dideli pinigai.As is esmes sutikciau su Vakariu tik tuo atveju jei kaip jau minejau sitos nulauztos programos veiktu visu 100% cia zinai kvepia vel tuo paciu, sakai Vakari for home use, bet gi zinai kaip yra su garso kortom norisi, kad butu padoriai todel keiti sumauta Audigy i kazka kas dirbtu 100% tiek funkciju tiek kainos atzvilgiu....
Nu va kas is jumoristo liko :) :) :)
Dabar labiau i tema, vakar jau bandziau irasineti Su Waveterminalu 192M MIDI, nes radau sprendima su Soundforge, pasirodo jis labai paprastas, reikejo ismesti ta softa, kuris buvo prie garso kortos, veliau biski pazaidziau su latency ir problemos neliko. Na, o kas liecia pati irasa tai pradziai likau labai patenkintas:
1.Jokio lygio kritimo;
2.Jokiu iskraipymu;
3.Jokiu pasaliniu garsu;
4.Labai grazus,svarus auksti ir viduriniai dazniai;
tokie butu pirmi pliusai...
Minusai butu sekantys:
1.Nelabai koks pacios kortos valdymo interfeisas(na, bet cia kaip sakoma...ir suva kariamas pripranta)
2.Garsas truputi perkietas, cia aisku irgi rimciau reiktu pasedeti suvedinejant viska gal ir pataisomas dalykas...
3.Labai isranki rupuze softui, nu ale tiek jei nepatiko tai lauzia viska :(
4.Spejau pastebeti, kad nemegsta "konkurentu" ta prasme jei yra dar kokia garso korta jau geriau traukti ja nafig, bo tai irgi luzineja viskas...
Na pradziai lyg ir viska surasiau
Sorry, only registered users may post in this forum.