midiaudio logo

Gal kas esat susidure su Cubase System|4?

Dj Dagos (IP Logged)
March 15, 2005 06:53PM

Labadiena, gal kas esat susidure su Cubase System|4? Jei esat, tai kaip sekes arba sekas? Nebuvo jokiu bedu? Ir kokius pc naudojot, ir gelezi? As vat isigijau, tai jau i nevilti puolu... Irasinejant nerealus trukdziai atsiranda (clip+peak+pop+kaboom+keberiokst+etc.). Gal kam nors jau taip buvo? Kaip jautetes, ka daret? Idomu butu suzinoti, kad ne vienas as toks esu...
Re: Gal kas esat susidure su Cubase System|4?
Dalius (IP Logged)
March 16, 2005 09:50AM

Pabandykim išgaudyti:

1. Surasyk detaliai savo kompo konfigūraciją - kokia mama, vaizdo korta, CPU, kiek ramo, kokia OS, kas dar įdėta (papildomos kortos ar pan., USB printeriai, skaneriai ar dar kas)

2. ar sukasi tokie dalykai (knisantys realtime uždaviniams protą) kaip antivirusai, MS office Indexing service ir pan., screen saveriai, gal dar kas - pasižiūrėk į savo užduočių juostą ir išvardink ką ten matai.

tuomet žiūrėsim.


Dalius
Re: Gal kas esat susidure su Cubase System|4?
musicmaker (IP Logged)
March 17, 2005 09:35AM

Teko skaityti , kad sis USB interfeisas tikrai nekas...pats jo nebandziau, bet teko su vienu uzsienieciu kalbet, kuris ji turejo. Net uz galvos susieme, vargsas.
Re: Gal kas esat susidure su Cubase System|4?
koks ten mano vardas (IP Logged)
March 17, 2005 11:41PM

Pradziai gal ir nieko...
Re: Gal kas esat susidure su Cubase System|4?
Dalius (IP Logged)
March 18, 2005 09:30AM

Na, obejktyvę nuomonę iš forumų sunku susidaryti. Paprastai forumuose rašo dažniausiai tie, kurie turi problemų ir yra nepatenkinti. O tie, kuriems viskas gerai - negaišta laiko ir pagyromis nesimėto;-)

MI4 gali dirbti (nepamirškite suleisti paskutino Firmware 1.02a ir 2.531 draiverių), jei tik kompe nėra blogybių.

Beto, nepamirškite, kad ir koks bebūtų audio interfeisas (rimtesnės firmos ar ne tokios žinomos) - prie mažų vėlinimų (5-15mS), jei kompe procesų sukasi gyvas velnias, arba komponentai pertraukinėja sistemos darbą (įsivaizduodami, kad jiems reikia aukščiausių prioritetų) - TURĖSITE garso trukčiojimų/traškesių. Tai visai kas kita, nei dirbti su Soundblaster DirectSound ar Multimedia draiveriais, kur dėka didelių buferių (bet tuo pačiu ir didelių garso vėlinimų) tokių problemų nebūna.

Todėl dažniausi nusiskundimai iš tokių vartotojų, perėjusių nuo SB tipo kortų ir būna - kaip čia dabar, su Soundblasteriu problemų neturėjau, o čia profinė korta ir neveikia?!

Dalius
Re: Gal kas esat susidure su Cubase System|4?
dj dagos (IP Logged)
March 18, 2005 10:13PM

gerai, gerai - kaltas, kaltas... Dabar jau viskas gerai. Aciu Daliui.
Sorry, only registered users may post in this forum.