midiaudio logo

cubase ar cakevalk PRO

MA (IP Logged)
March 20, 2005 12:57PM

Dirbu tik su MIDI failiukais, redaguoju, suvedu,sutvarkau kontrolerius ir tt. taciau mano draugialis man pataria naudotis cubase programa. Cakevalka PRO jau perpratau, ir ji man visai patinka, o cubase neturiu, tad butu idomu suzinot jusu nuomone apie sias dvi programeles ir kou tas cubeisas geresnis tokiam darbui uz cakevalk PRO.
Re: cubase ar cakevalk PRO
Siaip ciuvas (IP Logged)
March 20, 2005 01:07PM

jei uztenka Cakewalk PRO, tai ir nekeisk arklio, nes kol ismoksi cubaseu, sugaisi laiko, kuri gali produktyviai isnaudoti.
Nebent jauti kad Cakewalkas riboja tavo galimybes, o Cubase si trukuma pasalins.
Re: cubase ar cakevalk PRO
MA (IP Logged)
March 20, 2005 08:41PM

Galimybiu cakevalk PRO man neriboja, taciau butu idomu suzinot kuo cubase geresnis dirbant su midais , ar cia tik mitas.
Re: cubase ar cakevalk PRO
Siaip ciuvas (IP Logged)
March 20, 2005 09:12PM

paliksim cia erdves Daliaus autoritetui pasireiksti :)
Re: cubase ar cakevalk PRO
Vakaris (IP Logged)
March 21, 2005 01:01PM

Jei dirbi tik su MIDI failais, tai CUBASE tau nereikia. Jei nebeisiteksi i Cakewalk Pro tai tau labaiau tiks SONAR'as. O su CUBASE ir MIDI pavargsi. Pats asmeniskai jei reikia MIDI jungiu cakewalko produkta jei VSTi ir audio - pataogiau Cubase. Jei reikes argumentus galesiu parasyti, bet gal patogiau padiskutuoti mailu?
Re: cubase ar cakevalk PRO
Vilmantas (IP Logged)
April 01, 2005 11:42PM

Gal zinote is kur parsisiusti Cubase SL3 demo versija?
Re: cubase ar cakevalk PRO
Dalius (IP Logged)
April 01, 2005 11:47PM

Nėra tokios. Jei esi Vilniuje ar Kaune - galime susitarti dėl demonstracijos.

Dalius
Re: cubase ar cakevalk PRO
Algirdas (IP Logged)
April 02, 2005 06:11AM

Patikek , tai tik mitas . Jei reikia daugiau galimybiu , tam yra Sonar 4 Pro .
Jei naudoji labai daug ivairiu vst plug-inu , tuomet gali bandyti Cubase , nors ir Sonar beveik visus skaito , ir Asio palaiko . Cakewalk produktas draugiskesnis . Bet ... , jei dirbi su audio ir midi kartu ir zadi keistis su kitomis studijomis informacija ir kiti naudoja Cubase , ir Cubase formato failus , tai su siomis programomis taip pat pravartu susipazinti ir pasimokyti naudotis ( gal patiks ...) , nepamaisys . O siaip Emagic Logic , Cubase , ir Sonar , jos visos panasaus lygio .
Tik Emagic , tai , kaip paneres i baseina , kuriame pilna rykliu , - ant kiekvieno posukio kokia nors zasada , ar nesuprantamybe , be manualo ne is vietos . Cubase siek tiek paprasciau ir draugiskiau . Sonar , spausk mygtukus rec. ir rasyk is karto ... , klausimu atsakymu vakaro rengti nereikes . Jei dirbi su Windows , tai Sonar , grynai windowsine programa . Emagic ir Cubase , pirmiausiai rasoma Mac'o formatui , o po to perrasomi kodai ( jei taip galima issireiksti Windows naudotojams, todel pasitaiko "staigmeneliu"... ) . Bet kuriuo atveju yra iprocio , supratimo , ir pripratimo reikalas , - kas labiau prie sirdies ir proto . Jei domina ir Mac platforma , tai reikia butinai susipazinti su Cubase ir Emagic Logic produktais . Sekmes .
Re: cubase ar cakevalk PRO
Dalius (IP Logged)
April 02, 2005 10:38AM

Algirdai,

Prašau neklaidinti žmonių. Cubase NĖRA pirmiausiai rašoma MAC'ui. Abu kodai - tiek windows, mac'ui yra rašomi atskirai (ir dažnai Windows versijos pasirodo ankščiau už mac).

O apie mitą - Cubase SX/SL programose yra ŽYMIAI daugiau f-jų, kurios nėra lengviau suprantamos (ar reikalingos) rašant paprastus bum-čik bum-čik. Tokiems darbams per akis būtų Cubase SE ar LE. Pažiūrėk šias versijas - ir gal tuomet nereiks sakyti, kad Cubase yra per daug sudėtingas valdymui.

Dalius
Sorry, only registered users may post in this forum.