midiaudio logo

Notebook'o procas

Ramunas (IP Logged)
March 31, 2005 04:12PM

Patarkit koki procesoriu rinktis notebookui?
Kiek zinau centrino dothan ilgiau laiko baterija, bet jei as pievoj pries saulute su audio reikalais uzsiimineti nesiruosiu, tai gal vertetu ziureti i P4 ar i AMD?
Blaskausi, nezinau ka ir begalvoti...
Re: Notebook'o procas
Dalius (IP Logged)
March 31, 2005 04:19PM

Jei tau reikia MAXimalios CPU galios (t.y. suki daug plug-in'ų), tavo naudojamos programos puikiai išnaudoja Hyperthreading'ą, ir nesvarbu gabaritai, svoris (kompo ir maitblokio), tuomet gal P4 (tik jei dar rasi tokį kompą ne su 9xx chipsetu - kuo labai abejoju). Visais kitais atvejais - Dothan ONLY.

Dalius
Re: Notebook'o procas
Algirdas (IP Logged)
April 01, 2005 12:16AM

Daliau, liūdna naujiena!
Lyg tai nutraukta ASUS P4C800-E Deluxe gamyba. O aš babkių dar nesutaupiau naujam kompui. Ir P4 Prescott paskirtis - kepti kiaušinienę. Tai ką dabar reikės rinktis?
Re: Notebook'o procas
Dalius (IP Logged)
April 01, 2005 10:32AM

na, jei jau prakalbome apie desktop kompus, tai, Algi

1. taip, šitų mamų gamyba nutraukta. Bet mes jų užsipirkome. Na, visiems neužteks, bet labai labai labai norintiems bus;-)
2. Nėra jau taip blogai su tuo Prescott (galų gale nėra ką rinktis iš Intel daugiau, jei nereikia dual CPU sistemos) - dedame Zalman'o malūnus ir viskas liuks;-)

Ir dar, Algi - šiais laikais nereikia taupyti babkių visai sumai. Tegu tai daro bankai. Jei turi bent 15-20% - apsimoka pirkti lizingu. Pagalvok;-)

Dalius
Re: Notebook'o procas
Algirdas (IP Logged)
April 03, 2005 04:37PM

Taip tie 15-20% laikas nuo laiko atsiranda, bet juos vis kas nors suvalgo - tai koks draudimas, tai Espace guolis ar radiatorius... Na, bet ta valanda artėja. Daliau, artimiausiu metu norėsiu su Tavim ta tema pakalbėti.
Sorry, only registered users may post in this forum.