midiaudio logo

Ar yra REALTIME CD RECORDING programu?

Fino (IP Logged)
April 03, 2005 03:20AM

Reikia programeles kuri tiesiai rasytu ir isorinio (ne kompo viduje) saltinio (analoginio Tascamo pvzd, arba korektoriaus, arba skaitmeninio signalo (DAT ir pan. )) tiesiai i Audio CD, NE I KOMPIUTERI, apeidama hard disc recording.
Gal kas zino ar yra tokio softo arba busiu priverstas pirkti Tascam Cd-Recorder...

Is anksto dekui,

S. N. Fino
Re: Ar yra REALTIME CD RECORDING programu?
Dalius (IP Logged)
April 03, 2005 11:48AM

Nesu matęs. manau, kad mažiausiai galvos skausmo bus jei naudosi dedikuotą audio CD recorderį;-)


Dalius
Re: Ar yra REALTIME CD RECORDING programu?
Fino (IP Logged)
April 03, 2005 11:58AM

Jau radau. Audiotools 5.22 jei kam idomu
Re: Ar yra REALTIME CD RECORDING programu?
Kristijonas (IP Logged)
April 03, 2005 04:25PM

Gal ir idomu, o kam to reikia?
Re: Ar yra REALTIME CD RECORDING programu?
Fino (IP Logged)
April 03, 2005 07:14PM

Ilgai pasakot, trumpai: kad isgaut maksimalia kokybe ish analoginio saltinio, rasyti i cd stream principu, apeinant bufferius, kazkokia prasme (gal, reikia testuot) jitteri ir tt. Paprastam zmogui to nereikia.
Re: Ar yra REALTIME CD RECORDING programu?
asf (IP Logged)
April 03, 2005 10:48PM

Kuo skirias paprastas zmogus nuo Taves?
Re: Ar yra REALTIME CD RECORDING programu?
Fino (IP Logged)
April 04, 2005 02:14AM

Man reikia audio irashu ish vinilo ir juostos CD AUDIO formate, HI-END bei koncertines aparaturos, padarytos savom rankom (koloneles, stiprintuvai, ausiniu stiprintuvai) testavimui. Irasymas su NERO ir tt. netinka. Siaip CD netinka, tiesiog iseities nera. Jei kas buvo klube GRAVITY, ar G-LOUNGE - tai susipazinkit, - tai yra Underground technologies Gr. , Hand made garsas, made in Lithuania, Vilnius, Antakalnio mikrorajone. Naminem salygom.

Jei domina proektai - prasome kreiptis. ...ble...reklama..nekenciu reklamos.
Re: Ar yra REALTIME CD RECORDING programu?
JuozasG (IP Logged)
April 04, 2005 03:50PM

Fino, rasant i CD per kompa nors ir streamu, buferiavimo ir jitterio niekaip neisvengsi, gali buti kad net priesingai, bus labai didelis jitteris. Mano manymu vienintele iseitis, geras stacionaras.
Pas mane pati Philipsas. Iraso kokybe visai kito lygio nei per kompa.

P.S. omnitelio skelbimuose maciau kaip tik pardavineja pora tokiu devaisu nebrangiai.
Re: Ar yra REALTIME CD RECORDING programu?
Fino (IP Logged)
April 04, 2005 06:05PM

JuozasG nesigincioju, nes dar neisbandziau. Ziuresim. Galiu pasakyti, kad dariau masteri prancuzijai, ir jie padare tiraza Baltic Optical Disc, tai kada as gavau CD ish tirazo, buvo toks didelis skirtumas po matricos, kad as tiesiog ohujel. Nzn ka jie ten daro Lenkijoj su ta matrica, bet as buvau labai nusivyles..Siaip, darant CD-COPY, kokybe LABAI kencia, taigi ir noriu bandyt Stream principu, jei kas - reikes imt Tascama, Daliau, kokia jo end-user kaina?
Re: Ar yra REALTIME CD RECORDING programu?
Fino (IP Logged)
April 04, 2005 06:10PM

JuozasG tu ish Vilniaus? Noreciau atvezt pas tave jai imanoma juostini Tascama ir irasyti viena-dvi dainas i cd per ta philipsa, o po to irasysiu pas save realtime i Cd, ir nugrabinta wava su nero kokiu ar wavelabu i cd. Beje, koks pastave modelis ir kiek mokejai? philips nera blogai.
Re: Ar yra REALTIME CD RECORDING programu?
Dalius (IP Logged)
April 04, 2005 06:10PM

Dabar paskelbta kaina tik šito:
CD-RW 750 Stand--alone Audio CD-Recorder for CD-R/CD-RW, CD-TEXT 2099Lt


O naujų (V3) žemiau išvardintų bus keičiamos. Senos (ne V3) buvo tokios:
CD-RW 2000 Prof.Stand-alone Audio CD-Recorder for CD-R/CD-RW, symm. analog I/O and AES/EBU, 19" 3899Lt

CD-RW402 CD-Recorder/Duplicator for CD-R/CD-RW 1x, 2x and 4x speed, 19" 4399Lt


Dalius
Ar eina ish interneto radijo padaryti irysa i HDD?
Kostaz (IP Logged)
April 04, 2005 09:24PM

Atr.
Re: Ar yra REALTIME CD RECORDING programu?
JuozasG (IP Logged)
April 05, 2005 11:00AM

Fino, as is Kauno (bet daznai bunu Viniuje).
Pas mane Philips CDR-800. Mokejau nepadoriai pigiai, nes is USA atveztas, bet buvo beveik nenaudotas. Naujas pries pora metu kainavo apie 400USD.
Idomumo delei galim padaryt tavo eksperimenta (pas mane yra juostinis Elektronika TA001).
Parasyk savo telefona juozas@@taide.lt, ryt kaip tik vaziuoju i Vilniu, pasiskambintume.
Re: Ar yra REALTIME CD RECORDING programu?
Fino (IP Logged)
April 05, 2005 12:56PM

pas mane yra patefonai ir juostinis tascam, bet nezinau ar galesiu rytoj nes darbu dx, savo tel. nr. nusiunciau i tavo el. pasta, jei ne rytoj - tai as pats greitu metu varysiu i Kauna. Atrashyk mas sabo mob. tel. nr. i pashta.
Re: Ar yra REALTIME CD RECORDING programu?
pranza (IP Logged)
April 18, 2005 10:58PM

Prieš metus grojau G-lounge, nu toks košmariškas garsas, galvojau kaip jiem ne gėda ;)) Berods atradau to garso kaltininką :D [Fino]
Prieš tris metus grojau Gravity, irgi blogas garsas, bet ne taip kaip G-Lounge. Gal ten tuo metu ir kitas garsas buvo...

Abejoju, ar padės Audiotools tipo programos, nes vistiek esmė lieka ta pati. Pats hardas kaip laikmena duomenų negadina, o kepant cd varo duomenys per PCI magistralę iš kortos ir per IDE į kepyklą, taip kad hardas buvęs ar nebuvęs, greičiausiai jokio skirtumo. Chebra sako, kad bent jau perrašinėdami CD geresnių rezultatų pasiekia su buitiniais stacionariais CD perrašymo aparatais, nei su kompu. Rašant iš analoginio šaltinio (plokštės ar juostos) garsas, kurį turėsi balvankėj, daug daugiau priklauso nuo kortos, su kuria rašysi nei nuo CD kepyklos ir kompakto. Aš irgi kažkada galvojau apie išorinį CD rašymo įrenginį nepriklausomą nuo kompo, bet suabejojau, ar verta, nes netenki garso išsaugojimo hdd galimybės, ir neaišku kokia ten analoginio in kokybė ir dar dubliuoji tai, ką gali padaryt su kompu, dargi už 2000 Lt. minimum. Dabar su RME digi 96/8PAD padarau iš pafo ir senos prieš-skaitmeninio amžiaus plokštelės geresnį įrašą nei pirktinis cd su remasteriu skaitmeniniu to paties gabalo.
Re: Ar yra REALTIME CD RECORDING programu?
Fino (IP Logged)
April 19, 2005 02:25AM

1. :) na matyt tu esi aukstesnis uz Ian Pooley, Niki Siano arba Marc Almond. Jiems tas garsas patiko. Tai nera MANO garsas. Tai yra burys zmoniu, profesionaliai uzsiimanciu jau gan nemaza laiko tarpa hi-end bei koncertine audio aparatura. (na gerai, maza laiko tarpa, kokie 15-20 metu)
As trokstu tiesiog su tavim susipazint nes tu gali buti geru konsultantu mano manymui.

Ir, antra, kodel manai toks klubas, kaip Gravity, uzsake "lieva" garsa.Idomu. Visu pirma, per tris metus daug kas pasikeite ir, kyla klausimai:
1. Kodel taves daugiau ten nekviecia? Gal ne garsas blogas ? Ir antras kl. : jei per ta laikotarpi tu nebuvai tenais, tai gal po tavo grojimo taves tenais nebeileidzia :)

Del garso kortu: nesamone, nes. darant cd-copy (kur nenaudojama garso korta, garsas keiciasi radikaliai i blogesne puse)
Mano prietaisai: Adaptec uscsi 160 29160N kontroleris + pakabinti ant jo scsi hardai + yamaha crw-f1 irasymo irenginys. Rasant ant 1x audio master quality recording kokybe - Sh.
Re: Ar yra REALTIME CD RECORDING programu?
pranza (IP Logged)
April 19, 2005 02:48PM

Na dėl Gravity - tai gal rengėjai galėjo atsitempt savo garsą, nes buvo uždaras vakaras ir gana seniai, o Ian poolius jie vežė gerokai vėliau... Bet dėl g-lounge dviejų kubiliukų palubėj, tai esu tikras, kad jie ten buvo pernai ;)

Pats gravitis tai niekad ir nekvietė, nes jie kviečia arba užsieniečius, arba vietinius, kurie daug žmonių pritraukia, arba groja etatiniai hausus visokius.
Nebuvau seniai, nes nėr ko ten būt, ir vieta nepatinka. Per visą tą laiką tik monolake iš mane dominančių ten grojo, bet mačiau jį jau du kartus geresnėse vietose :p

http://maumai.tk mano briedo gali rast, jei įdomu :) Couldyouimagine, organic ir lightdelight rekomenduoju, ir bus aišku, apie ką miksai mano...

Dėl garso - tai visur jis man daugiau ar mažiau blogas, ne vien dėl aparatūros, bet ir dėl kolonų išdėstymo. Teko būt ir žiūrėt, kaip klube Reset buvo įrenginėjamas garsas. Prisipirko tannoy'u, atseit bus labai gerai, o pradėjo statyt viską paskutinėj įrengimo stadijoj, ten kur "vietos liko". Nu ir baubia viskas aplink, o salėj žemų nėra, atspindžiai ir visiškas disbalansas. Pasiūlėm diedams pastumdyt tas kolonas šen ir ten - pagerėjo, bet vis tiek dar ne tas. Ai...

Dėl garso kortų - tai turėjau omeny rašymą iš analoginio šaltinio. Jei CD-CD, tai išorinis buitinis, kas bandė ir lygino, sakė, kad geriau nei su kompu, nors su skirtingais kompais ir writeriais irgi skirtingai gaunas, bet ne taip gerai kaip su specialiu aparatu.

Jei nori, galiu tau perrašyt ką nors iš CD arba plokštės, galėsi lygint su savo variantu :) Pas mane IDE Plextor PX4824A dabar, buvo seniau SCSI Teac CDR55S, Yamaha CDR102, bet nelyginau jų tarpusavy. Faktas, kad blogiau nei originalas kopija gaunasi, bet būna kopijų ir blogesnių :) Daug parametrų reguliuot galima, bet radau sau optimalų - 16x ir nesiparinu, o kitkas nuo pačio cd priklauso. Programas Feurio! ir WaveLab naudoju, su Nero ir pan nebandžiau.
Re: Ar yra REALTIME CD RECORDING programu?
Fino (IP Logged)
April 20, 2005 03:06AM

Gerai, baigiant juokauti noriu rimtai grizti prie Gravity temos, nes, mano manymui, daug kas gali neteisingai suprasti musu pasakymus. Temos pradzioj, kur buvo parasyta kad tai yra garsas, padarytas "naminem"salygom - humoras. Sis proektas nereikalauja Jusu vertinimo, nes jis (ivertinimas) yra padarytas leidinyje "MONDO dr - the international publication for technology in entertaintment" September/October 2004 . www.mondiale.co.uk/mondodr. Visi straipsniai yra aproboti, temos isanalizuotos siuos srities tech. specialistais ir tik tada publikuojami Beje, iskaitomos ir ten dirbusiu DJ nuomones.
Kas liecia G-LOUNGE, ten buvo pilnai realizuotas uzsakovo noras tureti toki garsa, koks jis yra (siai dienai jis nera toks koks buvo anksciau, per daug daznai keitesi darbuotojai). Kas link dveju ar kiek ten "kubu'', tai baltoj salei, mano ziniomis, lubose yra 8-10 Bose sistemu, ir dar 14 sistemu toje pacioje Baltoje saleje.

''The venue'`s sound system is unique in the sense that it has, to all intent and purpose, been handmade specifically for the club. Sound engineer Eduardas Ginetas (aka DJ Eddie) and colleague Grigorij Magelnickij along with other members of Vilnius based Underground Technologies Gr have created a bespoke system which is ideally suited to a medium to small size venue such as Gravity and where clarity and punch is needed on the dancefloor area.....'' - tai yra istrauka is leidinio Mondo dr straipsnio.

Kolkas tiek , jei sudomino - detalesne informacija zurnale''Mondo dr'' September/October 2004.





Re: Ar yra REALTIME CD RECORDING programu?
pranza (IP Logged)
April 21, 2005 12:55AM

Įdomu tai įdomu, bet neradau monde to str. paskaityt, reik prenumeruot žurnalą, aj, bala nematė, ir bala nematė to gravity :P Gal ten ir Bose buvo, o ne jūsų sistema tuo metu :) Su bose pažintis trumpa - Muzikos bombos parduotuvėj Vilniuj Goštauto g. stovi - šūdas.
Re: Ar yra REALTIME CD RECORDING programu?
Fino (IP Logged)
April 21, 2005 12:57PM

Gravity klube niekada nebuvo Bose. O pazintis Muzikos bombos parduotuvei :) skamba gerai. Ir dar pamirshot kad grojot G-LOUNGE!!!
Sorry, only registered users may post in this forum.