midiaudio logo

Elektroniniu bugnu irasinejimas

Mayhem (IP Logged)
January 19, 2011 05:22PM

Sveiki. Prireike elektroninius bugnus irasineti. Ir idomu kaip gautusi su Esi maya44 tai atlikti. Jeigu prireiktu is bugnu irasineti midi signala, na ir uzdeti bugnu masina kompiuteryje kiek supratau man reiktu http://www.esi-audio.com/products/miodio/ priedelio? Kadangi su midi nelabai apsiemu, tai kaip ir neapsimoka pirktis del keletos kartu. Tad idomu ar kazkaip kitaip galima irasyti? Kiek zinau patys bugnai turi kazkoki proca. Tai tuomet is jo butu galima irasineti kaip paprasta instrumenta vieno stereo laido pagalba? Ar kazka netaip supratau?

__________________________________________________
Jackson KE3
TC Electronics PolyTune
Line 6 ToneCore Uber Metal
Orange Crush 15
Re: Elektroniniu bugnu irasinejimas
ura (IP Logged)
January 19, 2011 05:25PM

Na midi-usb adapteris ten kokiu 60-70lt kainuoja - tai irgi nedaug.

Arba aisku gali is bugnu sintezatoriaus line out i garso korta kist ir bus irgi kazkas :)

----------------------
Have you ever heard?
http://www.startfm.lt/ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.174641382578273.33558.100000972361855&type=1&l=0afdbcb510
Re: Elektroniniu bugnu irasinejimas
(IP Logged)
January 19, 2011 05:51PM

Bet jei iš sintezatoriaus į kortą, tai vėliau jokio būgnų keitimo, nes nesutrigerinsi normaliai.
Re: Elektroniniu bugnu irasinejimas
sanganas (IP Logged)
January 19, 2011 09:05PM

El. būgnų line-out yra prastas variantas įrašams. Signalas gerokai nukenčia, nes pereina A->D->A->D grandinę: užsempluojamas audio (A) virsta skaitmeniniu ir perkeliamas į būgnų sintezatorių (D), iš ten per line-out jis vėl virsta analoginiu (A) ir per ESI Maya siunčiamas į kompą kur dar kartą virsta skaitmeniniu (D). Žodžiu, jei turi galimybių, primygtinai siūlau rinktis MIDI variantą :)

____________
www.ateam.lt
Re: Elektroniniu bugnu irasinejimas
Mayhem (IP Logged)
January 20, 2011 01:35AM

Labai padejot jus. Issiaiskinau viska ko reikia. Taip midi butu neblogai. Turiu gerus Andy Sneap presetus The metal foundry bugnams. Bet kadangi man reikia tik tam kartui irasineti - tai neapsimoka. Uzsiemu tik audio irasinejimu. O asmeniskai bugnus pats parasau ir man nereikia ju igroti per kokius tai elektroninius bugnus. Todel perleidziu per metal foundry na ir zinoma sureguliuoju visus smugius, kad realiau atrodytu. Geriau pasitaupysiu ir nusipirksiu normalia korta akustiniams bugnams irasinet. Dar karta dekui.

__________________________________________________
Jackson KE3
TC Electronics PolyTune
Line 6 ToneCore Uber Metal
Orange Crush 15
Sorry, only registered users may post in this forum.