midiaudio logo

Efektų procesorius akustinei grupei gyviems pasirodymams

zem (IP Logged)
March 10, 2011 11:45AM

Sveiki,
ieškome efektų procesoriaus, kurio pagalba vienu metu galėtume naudoti bent keturis skirtingus efektus - dviems vokalams, akustinei gitarai ir kitiems instrumentams, tokiems kaip dambrelis, didžeridu, fleitos, liaudiški būgnai ir t.t. Pagrinde naudojami būtu reveriai ir delayai.
Kaina domina iki 1000 litų
Galvojam apie lexicon mx400, ką jūs patartumėt?
Ir dar vienas dalykas, kaip visgi su vienu procesoriumi efektuoti skirtingus instrumentus ir vokalus, ar yra galimybė juos visus sujungti tiesiai į procą ar procesorių reikėtų jungti į mikšerį ir tada kažkaip? Atleiskit už galbūt kvailą klausimą, bet tikrai neišmanom.
Ačiū
Re: Efektų procesorius akustinei grupei gyviems pasirodymams
boolve (IP Logged)
March 10, 2011 01:44PM

Atsakant I antra klausimo dali. Jei tai yra reverberis tai ji gali naudoti atskiriems isntrumentams ir vokalams. Pajungus irenginio isejima I mikserio atskira takeli. O reverberio iejima pajungus pvz mikserio Aux1 isejima. tada kiekviena savo instruma galesi paduoti I Aux1 individualiai ir gale girdesi signala su efektu. Tiesa jei efekto irenginys vienas tai jis vienu metu efektuoja viena nustatyta programa, atskirai bugnams gitaroms efektu reikia atskiru irenginiu...

------------------------------
Have A Nice Day
------------------------------
Re: Efektų procesorius akustinei grupei gyviems pasirodymams
Dalius (IP Logged)
March 10, 2011 02:19PM

mx400 gali pasukti 4 skirtingus algoritmus vienu metu (tik nežinau kokius - neklauskite - yra user-manualas - pasiskaitykite), todėl teoriškai - taip, 4 skirtingus efektus turėti galima.

Tačiau klausimas - ar tikrai visus 4 būtų gerai naudoti iš vienos dėžutės? 8-)

1) ar tie efektai (tarkime - Hall vokalui, Plate - mušamiesiems) tikrai būtų LABAI skirtingi?
2) kaip galima (t.y. ar tai patogu? ar nenutrūksta perjungimo metu kitų efektų garsas?) perjungti tik vieną efektą, nedarant įtakos kitiems 3?
3) ar tikrai būtų patogu kai grįžimo signalai yra susumuoti viduje efektų procesoriaus į vieną/du stereo išėjimus?
4) gyvenimo realybė - jei jis sugestų (nuo programos "nusimušimo iki rimtesnių gedimų) - tuomet prarastumėte visus 4 efektus?


Siūlyčiau pamastyti apie 2 įrenginių įsigijimą. Iš antrosios dėžutės gautume ir visai kitas spalvas, ir papildomus fizinius išėjimus (patogiau mikšeryje grižtančių signalų mix'ą susukti), ir gedimo /problemų atveju - liktume labiau apsaugoti. Tarkime - tas (ar kitas) Lexicon plius tc electronic M350;)

Dalius
Sorry, only registered users may post in this forum.