midiaudio logo

Zoom H1

mastER-R (IP Logged)
May 25, 2011 04:45PM

Sveiki,
Norėjau paklaust, ar Zoom H1 būtų pakankamai gera alternatyva veidrodinio fotoaparato mikrofonui, filmuojant ar tai repeticijas, ar koncertus? Tik prašau, nereikia man nuomonių, kad "čia šūdas, jei nori kokybės - pirk už >1000 Lt". Nesu aš audiofilas, tiesiog norisi geresnės garso kokybės, nes tai, kas išeina iš fotiko, netenkina. Kiek žiūrinėjausi Youtube, tai nuomonę gan gerą susidariau, įdomu būtų sulaukti kažkokios nuomonės ir čia :) Arba gal galit pasiūlyt kokį analogą? Bet kad neviršytų 400 Lt ribos.
Re: Zoom H1
Famous (IP Logged)
May 26, 2011 01:08AM

As turiu Zoom H2. koncertu nefilmavau bet pajungus prie canon 550d tai zymiai aukstesnis lygis, nei su fotiko mikrofonu :)
Re: Zoom H1
mastER-R (IP Logged)
May 26, 2011 01:11AM

O galbūt kas gali papasakot savo patirtį įrašinėjant koncertą ar repeticiją?
Re: Zoom H1
ramil (IP Logged)
May 26, 2011 05:59PM

esu naudojes zoom h4 irasinejant ivairius dalykus ir esu girdejes kaip skamba irasinejant repeticijas. Na pajungus i ji geresni mikrofona kokybe tikrai nebloga o naudojant pacio zoomo mikrofonus manau tikrai rezultas geresnis negu fotiko :)
Re: Zoom H1
mastER-R (IP Logged)
May 26, 2011 10:37PM

Dėkui už atsakymą. Manau reikia rimtai pamąstyt apie įsigijimą, nes dažnai tenka pafilmuot kažką muzikuojantį... :)
Prie to paties noriu paklaust, ar filmuojant koncertą, geriau būtų mikrofoną laikyt ant fotiko per hot shoe, ar geriau jį pastatyt kokioj nors vienoj vietoj? Jei taip, tuomet kokioj, kur geriausia būtų jį laikyt? Viduryje salės? Ar kokius 5 metrus nuo scenos (jei filmuojama kabake, arba DžemPub'o stiliaus bare)?
Re: Zoom H1
alus_vezha (IP Logged)
May 30, 2011 03:07PM

prisijunk ausines, per saundceka pavaiksciok ir pasiklausyk, kaip skirtingose kambario vietose skamba. padaryk isvadas ir irasyk. is esmes turi mikrafas but pakankamai toli, kad neperkrautum jo preampo, toliau jau skonio reikalas. ir, aisku, geriau pastatyk kazkur ta mikrafa, maziau shansu, kad judinsi mikrafa irasinedamas ir nervinsi iraso klausytoja lokalizacijos pokyciais ir 'flangeriais' visokiais
Sorry, only registered users may post in this forum.