midiaudio logo

vokalo procesoriai / vokalo igasinimas

androidas (IP Logged)
October 16, 2011 11:24PM

Sveiki,

ar galetu kas patarti kokius vokalo procesorius geriausia naudoti gyvuose koncertuose, repeticijose? kokia aplamai vokalo igarsinimo schema dazniausiai naudojama? turiu omenyje mikrofonas > stiprintuvas > kolonele. kas per irenginiai. Esu gana zalias, tad labai idomu kitu patirtis ir kaip kiti daro.

pagarbiai!
Re: vokalo procesoriai / vokalo igasinimas
Kristijonas (IP Logged)
October 18, 2011 12:02PM

Taip, ir man įdomu. Ar verti dėmesio pvz: http://www.tc-helicon.com/products/ procesoriai, ar geriau žiūrėti pvz į SPL track one + Lexicon.
Re: vokalo procesoriai / vokalo igasinimas
ve (IP Logged)
October 18, 2011 08:08PM

TC-Helicon VoiceTone (Create ir Correct) naudojosi AVaspo daininkė. Kiek teko su jais dirbt, pedalai patiko, buvo visai "efektingi", taip pat padėjo ir korekcijos galimybės. Patartina perskaityt instrukcijas ir susitvarkyti gain'o struktūrą -- sujungus juos chaotiškai cypimų gausi žymiai greičiau.

Kai senovėje norėjome jungti delay'jų prie vokalo, pradžiai tiesiog naudojom Boss DD-20, tačiau inžinieriai per koncertus raukydavosi dėl nesimetrinio 1/4" išėjimo, tai "meistras Volodia" už 150 Lt sulitavo preampą su insert'u ir xlr in/out. Inžinieriai nebesiraukydavo, bet būdavo kiek nustebę ,)
Sorry, only registered users may post in this forum.