midiaudio logo

plugin'u testavimas

ramil (IP Logged)
January 03, 2012 01:11AM

Bandau prasitestuoti turimus pluginus, jog geriau pazinciau. Bandau su null testu nunulint skirtingus eq ir t.t. taciau noretus zinot kaip pamatuot THD ir t.t. viska kas imanoma. Gal kas kokiu metodu zino ar turi info apie tai ? :)
Re: plugin'u testavimas
Dagis (IP Logged)
January 07, 2012 02:47PM

Aš kažkada paprasčiausią Voxengo SPAN analizatorių pasileidau, kad rodytų iki dugno. Pasimatė tada, kad pavyzdžiui TC PoCo visi pluginai duoda žemo dažnio kažkokį pastovų kalną (nebepamenu kokio lygio) ir turi spyglių kažkur tarp 10k ir 20k. Tuo tarpu daugiau nė vienas pluginas to neturėjo (ypač kalno žemuose dažniuose) - nei native variantai, nei UAD, nei SSL. Garsui gal tas didelės įtakos neturi, bet tada iškilo klausimas pvz jei naudoji suvedinėjant ant kiekvieno tako po kokį EqSat, tai finale turi nereikalingos ir nemuzikalios informacijos susitelkimą žemuose dažniuose. Beje padaryti tokį tyrimą man ir kilo mintis po to, kai be proto sukompresavus vieno d'n'b gabalo būgnų grupę pradėjo ūžti subas.
Nežinau ar čia ką naudingo pasakiau, bet kažkaip iššaukė prisiminumus šis klausimas ramil'o.

Gero savaitgalio
Re: plugin'u testavimas
ramil (IP Logged)
January 07, 2012 08:15PM

Tame ir esme. Bandau analizuot kaip veikia kiekvienas pluginas... Ne viena eq isejo "nunulinti" nors turetu visai skirtingi buti.. Tiesiog is smalsumo ziuriu bandau/skaitau manualus. Bandau geriau ivaldyt :)
Re: plugin'u testavimas
pranza (IP Logged)
January 08, 2012 01:01PM

Dagy, visi poco ar tik visi tc poco?

http://audiomastering.lt
Re: plugin'u testavimas
Dagis (IP Logged)
January 08, 2012 02:50PM

Pranza, jei turi galvoje, kad pvz Character yra Noveltech'o, tai tada, kiek pamenu, taip - visi poco, kiek gaudavai nusipikes TC Element ir MKII (del halicon nesu tikras, kaip ir del denoiserio ir tu nauju plugu, kuriuos pagamino po 5 metu tylejimo). Jei netycia arba tycia atkasiu kazkokius uzrasus tuo klausimu - papasakosiu placiau, nes dabar nebeturiu nei poco, nei uzrasu.
Aisku negalima atmesti tikimybes, kad buvo nekoks pci lizdas arba kazkokios problemos su pacia poco korta... Nors reiskinys vyko tiek ant element'o, tiek ant mkii, tuo tarpu ir uad-1, ir uad-2 jokiu kalnu nerode.
Re: plugin'u testavimas
pranza (IP Logged)
January 10, 2012 10:26AM

mmm, ačiū :)

http://audiomastering.lt
Sorry, only registered users may post in this forum.