midiaudio logo

Vaikai, pranešėjai ir garsistai

marukqs (IP Logged)
September 01, 2016 10:19PM

Rugsėjo pirmąją visur darželiuose groja muzika ir tai šen - tai ten girdėti garsistų pravalai. Rugsėjo pirmoji - praeinu pro darželį nr. 1: iš trijų paršiukų tik du dainuoja per abi kolonėles, fonograma skamba per tyliai, praeinu pro darželį nr. 2 - vokalistei mergaitei atsijunginėja wireless mikrofonas, fonograma per garsiai. Darželiams atleistina.

Bet žiauriausia vakar [b]DVARIONKĖJE[/b] - kuri turėtų auginti su klausa nesusipykusius specialistus. Vedėja antrus metus stovi "per kilometrą" nuo mikrofono, pvz. gerb. direktorė Užkuraitinienė per tą patį mikrofoną skamba puikiai, net gerb. svečias Benediktas Vanagas, ir tai geriau moka su mikrofonu elgtis. Dvarionkės garso inžinieriai per garsiai leidžia dalines fonogramas nutrenkdami jaunųjų talentų balsus kažkur į ausim vos pasiekiamą mikso gilumą.

Garso inžinieriai ir kiti suaugę dėdės/tetos - gerbkite jaunąją kartą, mokykitės elgtis su šimto metų senumo technologijomis! Neteisingai pasukta rankenėlė gali baigtis audiokatastrofa(td). Mikrofonai ir kolonėlės ne rocket-science.

Laimingų mokslo metų



Edited 2 time(s). Last edit at 09/01/2016 10:27PM by marukqs.
Re: Vaikai, pranešėjai ir garsistai
pranza (IP Logged)
September 03, 2016 12:52AM

man atrodo kad su tais viešaisiais pirkimais... mažiau skauda nusišaut negu klausyt tos aparatūros kurią įsigyja šūlios. ten tiesiog geriau viską išmest ir naudot kuloką kaip ruporą :)



Edited 1 time(s). Last edit at 09/03/2016 12:52AM by pranza.
Sorry, only registered users may post in this forum.