midiaudio logo

Peavey bosas

Matas (IP Logged)
May 19, 2005 08:14PM

Sakykite, ar verta kaip pirmaji bosa pirkti Peavey Milestone IV?
Ir tuo paciu, ka manote apie Fender bosus? Kiek apie juos skaiciau atsiliepimu, tai daznai kalbama, kad is ju beliko tik geras vardas, o pati instrumenta deretu apeiti ratu.
Re: Peavey bosas
stratlt (IP Logged)
May 20, 2005 01:22AM

Pabandyk ir suzhinosi. Jei Fenderis pigus ir skambes pigiai. Jei nori rimto - mokek didelius pinigus. Turim Squier by Fender Jazz Bass, 999Lt, Tikrai geriau uzh kai kuriuos Peavey. Atsakingai pareishkiu.

Robertas
Midiaudio
Re: Peavey bosas
suspect (IP Logged)
May 20, 2005 01:42AM

Teko susidurti su panasios kainu kategorijos Peavey bosu.Kaip cia graziai pasakius.. muilas,beto nelabai patogi(aisq cia skonio reikalas).Apskritai si kompanija manes visai neviliuoja,kita vertus net neabejoju jog Peavey Cirrus custom bosines gitaros yra geros.O Fenderis ir afrikoj Fenderis,aisq priklauso nuo to kur pagaminta ir vel gi atitinkama kainu kategorija...
Re: Peavey bosas
Rami (IP Logged)
May 20, 2005 06:36PM

O, suspect, visiskai su tavimi sutinku, kad peavey yra muilas, taciau jis daug kam patinka.
Re: Peavey bosas
Rambas Ramonas (IP Logged)
May 20, 2005 06:40PM

O as parduodu kaip tik peavey fury4 saules idegio spalvos. Atiduosiu uz 1000, leisiu pabandyt pagrot. Siaip man jis siek tiek irgi muiliukas, bet grodamas pastebejau, kad ant skirtingos aparaturos skirtingai skamba. Pvz su tokiu paciu peavey amplifierium tai muiliukas plius muilas, nelabai - ypac slepas - visiskai ne kiausininis garsas gaunas, nors ir kiek reguliuotum. O pvz su rolandais slepas labai graziai skamba ir siaip toks astresnis garsas. Nu zodziu. Jei susidomejai rasyk. Jei nori paziureti - www.dj-dagos.tk ir ten suopis ir rambunas ramonai klipe matosi gerai. meilas tomazz@xxx.lt
Re: Peavey bosas
Matas (IP Logged)
May 22, 2005 01:38PM

Aciu uz patarimus, jau nusipirkau Ibanez. :)
Beje, Ramonai, kaip matau, tavo bosiuko kaina vis krenta...
Re: Peavey bosas
suspect (IP Logged)
May 22, 2005 04:51PM

Jo.. aparatas labai daug duoda. Kazkada turejau tokia lupena(Fender precision bass formos).Grodavau per Warwick combo.Pries parduodamas pasiskolinau Ampeg SVT-210HE Bass Cabinet ir reka SWR 350X Bass Amp Head,DBX 160X compressor-limiter. Patikekit.. gaila buvo paduot gitariuka :)
Re: Peavey bosas
Ramonas (IP Logged)
May 25, 2005 06:34PM

Matai, labai teisingai pastebejai. Dabar ypac patraukli!
Sorry, only registered users may post in this forum.