midiaudio logo

Del singlu fono

Edvardas (IP Logged)
May 20, 2005 10:48AM

Klausimas toks. Noriu Fender Stratocaster tipo gitaros, koklas nezinau kas gamina gan geras kopijas,girdejau Squier. Zodziu, ka patartumet pirkti iki kokiu 800lt. Ir kaip patikrinti ar triuksmo lygis nera labai didelis del blogu nuemeju? Dar buvau uzejes i Tamsta paziureti korejietiska stampofke Peavey Rapltor Plus, nu bet shudas, pasidariau isvada kad skirsiu daugiau nei 400lt. Zodziu fonas tas buvo nerealiai didelis. Bet pardavejas sake kad daug kas priklauso ir nuo kubo, nes pajunge veliau berods prie kazkopkio Roland, tai sake kad ten yra triuksmo numalsinimas kazkoks. Patarkit kaip rinktis Stratocaster, kokia geresne firma gamina kopijas ir koki koba geriau imti. Domintu kubelis kad butu galima pagroti ir namie, ir repetui kad uztektu smarves, tai gal apie 30W? Kubelio noreciau kad butu su reverb/echo, overdrive/distortion ir pedaliuku, o jei dar itaisytas skaitmeninis metronomas tai vobsce fantastika. Kazkur maciau yra prekyboje toks aparatas, tik noretusi kad efektai butu analoginiai, metronomas tai dzin.
Tai visas shits topikas kogero labiau skirtas gerb. Robertui. Jei butu imanoma gauti tai ko man reikia, tai gal atvaziuociau i Kauna, tik pirkti noreciau per Ukio banko lizinga. :)

P.S. lyg yra tokie singlai, kur konstruktyviai padaryti kaip humbackeriai? Kiek kainuoja tokie. Vienzho esme ta, kad noretusi mazesnio fono komplektelyje.
Re: Del singlu fono
jumbas (IP Logged)
May 20, 2005 10:57AM

tai kokia problema? squier stratas 560 lt:)
Re: Del singlu fono
Edvardas (IP Logged)
May 20, 2005 11:17AM

Gal ir Squier. Bet idomu ir kitu nuomone.
Ir siaip klausimas, tokia kaip ideja. Kas jei chromuoti ar kaipnors nudazyti su elektrai laidziu laku(galbut buna toks, arba gal ji imanoma pasidaryti) grifa(t.y. ta dali, kur visuomet lieciasi ranka) ir gitaros korpusa, kuriose vietose jis lieciasi prie kuno, ir sujungti su zeme? Juk kei ranka lieciasi prie bridzo, tai fonas beveik dingsta. Ar as nusisneku pagal jus? Siaip kai mano gitara anksciau funavo(iki kol neuzzeminau humbuckeriu korpusus), tai namie grodamas buvau prisikabines prie stygu suktuko laida ir pasidares tokia apyranke. Atrodziau kaip tikras gitaros kalinys :D :D :D. Bet principas tas pats, tik nera laiduko, o nuzeminimas vyktu nuo gitaros korpuso per zmogiskaji kuna :D

Gerai, dabar galit juoktis. Tiesiog as neviska nusimanau siuo klausimu.
Re: Del singlu fono
jumbas (IP Logged)
May 20, 2005 11:41AM

siaulau labai paprasta isheiti:

a) neimk i galva del menko fonelio, nes jo visada kazkiek bus
b) ziurint kokia gitara, jei nuemejai frezuotose ertmese ir nedengti plasmmase tai reikia potenciometru rankeneles isistato is gitaros deko apacios per ertme kurios nebuna pas pvz stratocasterius. Paimk kepimo folijos ir ishsikirpes tikslu trafareta, su dvipuse lipnia juostele priklijuot folijos ir ant dangteliu ir ant sieneliu. Apie radiotechnika nusimanymo nereikia, tiesiog kad ta folija liestusi su sharvuotu laidu kuris eina i gitaros lizda. Tik folija gramatnai idek nes jei atsilups gali uzhtrumpint kanors. Nieko baisaus tik gali tiesiog kazkas tuo momentu neveikt. Zodziu taip ekranavus gitara fonas turetu gerokai sumazet.
c) isitikink kad tavo gitaros kabeliai skirti gitarai. Mikrofoniniai kabeliai turi labai daug triuksmu. O kartais buna kuriozu (teko matyt) kaip pasidaro gitaros laida is 220 elektros instaliacijos kabelio:)))))
Re: Del singlu fono
jumbas (IP Logged)
May 20, 2005 12:08PM

aj dar varianto nepaminejau. Jei jau nepatinka tas singlu fonavimas pirk kokius seymour duncan humbuckerius (dvirichius) singlo korpusuose.
Re: Del singlu fono
jumbas (IP Logged)
May 20, 2005 12:09PM

kaip supratau is singlines gitaros tai stratas?
Re: Del singlu fono
Edvardas (IP Logged)
May 20, 2005 01:02PM

Jo, tik Stratas. Na, nebent forma kokia kita, bet skambejimas kaip Strato. O tie Duncanai, tai jie su dviem ritem kogero neskambes kaip normalus Strato singlai? Ar kaip ten su jais?
Re: Del singlu fono
stratlt (IP Logged)
May 20, 2005 05:07PM

For Edvardas:

Ukio banko lizingas okay.
Antras dalykas - kubas ne prie ko, jis pats fonuoja paprastai:)
Kalta nuemeju konstrukcija. Ir fonuoja fenderiai uzh 6000Lt.:(
Bet skamba.:)

Robertas
Midiaudio
Re: Del singlu fono
Edvardas (IP Logged)
May 20, 2005 05:25PM

Tai o kaip su tais nuemejais, kur singlai, bet padaryti kaip humbackeriai? Ar nera tokiu? Turiu omeny kad jie butu be triuksmo, ir skambetu kaip paprasti singlai.
Re: Del singlu fono
Eimis (IP Logged)
May 22, 2005 10:34PM

Junk kuba i izheminta rozete. Triukshmas sochiai sumazhes.
Re: Del singlu fono
jumbas (IP Logged)
May 23, 2005 12:02AM

nesumazes jeigu tu stovesi su gitara prie sienos kurioje uzhtinkuotas 220 laidas:)
Re: Del singlu fono
Aurelij_ (IP Logged)
June 12, 2005 12:28PM

Pirk gitara su aktyviais nuemejais (aisku buna ir single-coil), nes su jokiais pasyviais fono neisvengsi!!
Sorry, only registered users may post in this forum.