midiaudio logo

telecaster

Destroy (IP Logged)
May 22, 2005 02:07PM

ar yra vilniuj vietu kur galima butu nusipirkt telecasterio kopija? kokia kaina lyginant su stratais?kaip jis draugauja su sunkesne muzika... ir ish vis kokie atsiliepimai apie juos?:)
Re: telecaster
Edvardas (IP Logged)
May 23, 2005 01:14PM

Ciuvas, pirk Fenderio Telecaster'i iskart. Vilniuje yra vienas bicas, kuris ji parduoda uz 900lt(tiesa tas telikas meksikietiskas). Dar jis turi kuba Fenderio, irgi uz 900lt. Jei imsi kartu prase 1600. Paieskok jo skelbimo saite www.gitara.lt. Bet siaip jo mailas sharas@mail2k.ru, parasyk, gal dar nepardave. Jei tureciau babkiu, pats paimciau is jo tuos daikciukus.
Re: telecaster
Albertas (IP Logged)
May 24, 2005 11:05AM

Man, asmenishkai, telikas - labai maloni gitara. Kaina? Nuo 600 lt (be abejo, kopijos) iki begalybes. Visokiu yra stratu ir visokiu teliku. Tos pachios klases telikas gal kiek brangesnis negu stratas vien del to, kad maziau gamina, nors... labai sunku atsakyti i toki klausima. O su sunkia muzika jis nelabai "draugauja" kaip tu sakai, nors bent jau heavy grojanchiu su telikais tikrai yra, hardrock irgi gali groti drasiai, bet jei esi linkes i death, thrash ar pan. tai gerai pagalvok. Buna teliku ir su humbucker'iais, bet tokiu nebandziau, tik machiau interne nuotraukas ir zinau kad tokie yra.
Re: telecaster
Destroy (IP Logged)
May 24, 2005 05:33PM

dekuj!na i tokia muzika as nesu linkes kaip trash ir pan,gal daugiau prie lengvesniu kaip punkrokas ar ska,bet noreciau gitaros kuri graziai skambetu ant solniku. seip stratai jau atsibode(nors savo nei vieno ir neturejau:))
Sorry, only registered users may post in this forum.