midiaudio logo

Ka pasirinkti?

Nick (IP Logged)
June 22, 2005 12:41PM

Sweiki, wis ruosiuosi pirkti gitarini efektu procesoriu ir nezinau ka pasirinkti. Mane kazkodel traukia boss procesoriai. Pvz GT-6 ir GT-8. Taip pat dar galwoju apie digitech gnx4, VOX Tonelab SE ar Line 6 Pod XT Live.
Zhinau, jie wisi skirtingi, bet noreciau suzhinoti jusu wisu nuomone. (Aisku atsizvelgiant ir i kainas). Gal Robertas galetu parashyti kiek panasiai jie kainuoja.
Aciu uz pagalba :)
Re: Ka pasirinkti?
Nick (IP Logged)
June 23, 2005 02:00PM

Tai niekas negali patart?
Re: Ka pasirinkti?
Kandizijauskis (IP Logged)
June 23, 2005 03:51PM

patarimas būtų vienas - išbandyt visus ir rinktis tą, kuris patinka garso kokybės prasme, valdymo paprastumu ir kitokiom tau reikalingom fiškėm.
Nes toks patarimas tai žinai... tas pats, kas žmoną prašytum parinkt :)) Neaišku, nei ko nori iš to proco, nei kokie poreikiai :)
Re: Ka pasirinkti?
Nick (IP Logged)
June 23, 2005 09:11PM

Tai as mazdaug klausiu ka pasirinktumet patys... :) Zhinoma rinksiuosi as pats, bet idomi ir kitu nuomone.
O siaip gal kas parasytu ispudzius apie digitech GNX4 (zhinoma jei bandet). Ar apsimoka toki pirkti? Kokia kaina Lietuvoje? Ir iswis ar tuos mano iswardintus pedalus galima gauti Lietuvoje ir issibandyti?
Dekingas uz pagalba :)
Re: Ka pasirinkti?
valdas.. (IP Logged)
June 23, 2005 09:43PM

Su digitech GNX-4 groja Jennifer Batten( grojo Maiklo Dzeksono komandoje ),tai matyt vertas demesio, o kaina manau pakomentuos Robertas.
Re: Ka pasirinkti?
Siaip ciuvas (IP Logged)
June 23, 2005 10:52PM

aš tai namų darbams dabar Zoom GFX-5 minkau. Įvairialypis žvėriukas, ir nebrangus. Ir skamba stebėtinai neblogai - bile kokį garsą išspausti eina... Net nesitiki kad ZOOM'as :)
Re: Ka pasirinkti?
Nick (IP Logged)
June 23, 2005 11:18PM

Man tai su ZOOMu nelabai kokie prisiminimai... :D Mano gitaros mokytojas turejo ZOOM 505II. Ir man su draugu bande ikist, taciau laiku spejom atsisakyt.
Bet tikriausiai su tawo procu wisai kiti reikalai. Smagu girdet, kad tau jis patinka :)
Sorry, only registered users may post in this forum.