midiaudio logo

Guitar set up Vilniuje

Apsnudes (IP Logged)
February 03, 2012 08:44PM

Sveiki, kas Vilniuje galėtų padaryti guitar set up'ą? Žodžiu turiu problemų su Vintage Vrs100 gitara. Dar niekada nesu panaudojęs tremolo, nes paprasčiausiai gitara išsiderina smarkiai. Taip pat nesuprantu, kodėl suderinus stygas jos dar pasitempia pačios. Įdomus garsas, toks trakštelėjimas atsiranda derinant 2-3 (D ir G) stygas, kai būni kažkur arti derėjimo. Kantrybė nebelaiko. Dar ir fretbuzz atsirado pastaruoju metu. Buvau prieš gerus metus, šiek tiek daugiau žaidęs su grifu, tai pakėliau jį ir buzz buvo dingęs, bet dabar žiūriu vėl atsirado. Ir tose pačiose G D stygose. Taip pat išbandžiau nemažai visokiausių patarimų dėl derėjimo, googlinau, bet ne itin kažką pavyko pasiekti. O visgi norisi, kad instrumentas derėtų ir būtų galima maksimaliai jį išnaudoti. Todėl ir klausiu, ar kas nors atlieka tą gitaros tilto. grifo suderinimą. O gal šiaip ką galėtumėt patarti?
Re: Guitar set up Vilniuje
fiddler (IP Logged)
February 03, 2012 09:28PM

Rekomenduoju p.Dainiu Budreviciu tel. 8 612 27059
Re: Guitar set up Vilniuje
stratlt (IP Logged)
February 03, 2012 09:40PM

Fretbuzzas gali atsirasti ir dingti kas pora savaiciu priklaUSOMAI NUO ORO SALYGU. Jei kreipciau i tai demesi tai seniai netureciau bei vienos gitaros.
Žiemą labai sausa kai šildo, ir kap tu nori kad setupas laikytu, jei tikriausia pas tave tik kokia 25% dregmes? turi buti 40%, nes gali medis susiraityti.
Tremolo tiek naudotis, tiek susisetupint reikia moket. Tavo Wilkinson privalo laikyti.
Dainius Budrevicius- teisinga rekomendacija.

Robertas
Midiaudio Ltd.
robertas@midiaudio.com
[img]http://forum.midiaudio.com/file.php?0,file=1453[/img]
[img]http://forum.midiaudio.com/file.php?0,file=1964[/img]
Re: Guitar set up Vilniuje
Apsnudes (IP Logged)
February 03, 2012 10:00PM

Dėkui. Skambtelėsiu.
Sorry, only registered users may post in this forum.