midiaudio logo

Test song, ivertinkit

Cerberis666 (IP Logged)
February 26, 2005 03:52PM

Cia yra toks bandymelis irasyt su Waveterminalu 192M MIDI, teatleidzia man Fl naudotojai visi fx ir bugnai is prezetu, nes ka ten per 15/20min greiciau sumastysi, esme yra tik pats garsas nors ir jis gal nieko nenustebins kadangi jokio rimtesnio suvedimo nedariau. Laukiu jusu pasisakymu.
Racite cia
http://www.digitalsoundplanet.com/VirtualStudios/Listen/listen.phtml

N.A kategorijoje susirasit Waveterminal 192M Midi test song
paciam gale turetu buti, nes ten viskas atbulai naujienos ne priekije, o gale




Edited 2 time(s). Last edit at 02/26/2005 04:49PM by Cerberis666.
Re: Test song, ivertinkit
Siaip ciuvas (IP Logged)
February 26, 2005 05:03PM

nu bet durnesnes vietos padeti gabalui negalejai rasti? Ir su tavo instrukcijom vos radau :)

skamba neblogai, tik reiketu biski padirbeti su EQ/Gate'ais, nes bosas per ryskus, melodijos solo - sunkiai girdisi kazkur toliese. Bet kadangi sakai kad suvedimo nera, tai dabar padaryk, ir lauksim normalaus varianto :)

Gal gaivinam Daliaus senaji konkursa - visi dabar susile bandom visokius naujus interfeisus, tai ir butu proga pasitreniruoti. Parenkam tema (kuo blogai butu daina, skirta eurovizijai?) ir visi dedam kur papuole ir tenkinam savo "grafomanija"? :)
To Siaip ciuvas
Cerberis666 (IP Logged)
February 26, 2005 06:18PM

Ai zinok ant speigo prisiminiau, kad ten kazka senais laikais dejau tai ir tiek, o del konkurso ypac del temos....as apskritai nemegstu konkursu (kaip po tokios savokos) nes muzikoj varzytis yra absoliutus absurdas...Asmeniskai as stengiuosi perimti viska kas gera is to kas tarkim uz mane geriau groja ar dar ka tai geriau daro, veliau truputi savos gamybos prieskoniu ir viskas ok. Tiesiog reikia ziureti i gyvenima biski kitaip jog tokius Bacha,Strausa,Ceikovski ir... irgi visi groja, klausimas lieka tik tame kaip groja, taip ir cia nauju natu neisrasim, todel bruzinkim tas pacias tik meistriskai, o stumdytis kas jas geriau pabruzino nera prasmes geriau butu vieniems is kitu be itin dideles kritikos ;) pasimokinti....Va taip! O del to gabalo suvedimo tai tingiu prie jo knistis svarbu bendras vaizdas yra ir tiek, kai bus rimtesnis produktas tai tada ir paziuresim...
Sorry, only registered users may post in this forum.