midiaudio logo

NEMOKAMAS koncertas Kaune

jumbas (IP Logged)
May 12, 2005 12:35PM

2005 gegužės 14 dieną, 6dienį studentų klube "Kreizhauzas" vyks solinis Kauno modern/alternative metal grupės "LINFENG" koncertas.
Adresas: Studentų g.69, Kaunas
Pradžia 21:00 val.
Iėjimas: NEMOKAMAS!
Detalesnė info: http://www.linfeng.tai.lt

Plakatas: http://burgzt.laikas.lt/~emperor/l/plakatas.jpg
Re: NEMOKAMAS koncertas Kaune
px (IP Logged)
May 12, 2005 12:50PM

reiks nusileist i kreiza:)taip a taip po langais zvygausat:)
Re: NEMOKAMAS koncertas Kaune
axel'is (IP Logged)
May 12, 2005 02:48PM

SĖKMĖS koncerte!!!
Gal ir užbėgsiu pažiūrėt!!!
Re: NEMOKAMAS koncertas Kaune
axel'is (IP Logged)
May 16, 2005 03:40PM

Ir kaip koncertas praėjo???
Re: NEMOKAMAS koncertas Kaune
jumbas (IP Logged)
May 16, 2005 05:43PM

Isigarsinom patys, manau visai neblogai:) Ir kompetetingi klausytojai sake kad normaliai. Atgrojom pirma time'a iki 22 val. ir staiga ishvijo puse lankytoju nes jie buvo nepilnameciai:))) heh. gera taktika. tegu ishperka visa alu tada ishvejam:) Nu anyway.... pirmoj daly sutrenkem kelis hitus su buvusiu vokalistu karoliu (beje visa koncerta ishdainavau pats nes dabartinis vokalistas vestuvese buvo ta diena). Taip pat nepaslaptis vienas kurinys (coveris) buvo sudainuotas su Ashera:) Kas keisciausia kad kaip daugelis nemegstantys jos ir ateje i ta koncerta sake kad tai vienas ish geriausiai skambejusiu ir patikusiu kuriniu tam koncerte!:) Smagu kad taip pasirode zmonem. Na... paskutiniai akordai 23 valanda ir kadangi mum renginiu organizatorius Laurynas liepe viska suneshti i administracijos kambareli tai po truputi atsijunginejom ir tempem viska ten. Betempiant i rankas ikisho 60 lt:(( Nu ka su jais veikt, kai dar buvo sakyta kad (ash pats ish savo kishenes) plakatam ishleista 20 lt. Tai dar gerai kad tryse tiktai ta vakara dalinomes centais.... o ne keturiese. Anyway. Su kreizu daznai idomybiu buna:) Buvo tartasi kad jei pavyks viskas ir daug zmoniu bus tai galesim pretenduot i 100lt. Bet cia totaliai tas pat kaip su kokiu shudinos prekes garantiniu aptarnavimu. Kai skelbiasi jog garantinis yra o atneshi ir pradeda aiskint kad cia del tavo kaltes preke buvo sugadinta o ne del defekto sugedo ir turi moket uzh garantini. va taip:)

reziumo: nerealiai skauda gerkle nes 3 metus nebuvau dainaves (apart backing'o) ir pagalvojau kad visgi dabar jau reikes normalius laidus eit i midiaudio pirkt:))))
Re: NEMOKAMAS koncertas Kaune
bassman (IP Logged)
May 16, 2005 09:46PM

heh, axel'i, tai mes buvom gerai sutare su Laurynu del to alaus ir kubiko :))
Re: NEMOKAMAS koncertas Kaune
px (IP Logged)
May 17, 2005 12:54AM

tai ka snekejau su vadybininke(buvusi klasioke)sake kad cia toks istatymas, tipo kad nuo 10 visus vaikus gena lauk is baru.nzn kiek cia tiesos:)
a cia apie Lauryna Baski eina kalba?jei taip tai irgi mano sule baige:)
Re: NEMOKAMAS koncertas Kaune
axel'is (IP Logged)
May 19, 2005 01:45PM

Jo Bassmanai mes sutare daug geriau buvom!!!
Reiktu repetuot pradet!!!nes Laurynas pamirs apie ta alu:)
Sorry, only registered users may post in this forum.