midiaudio logo

Lietuviškai-Suomiškas duetas pramogai - mp3 :)

jumbo (IP Logged)
December 17, 2010 01:55AM

Na, kad jau nebeviešinu čia savo kūrybos jau keli metai (gal senstu), tai mėginsiu pasitaisyti :)
Trumpai apie dviejų žmonių projektą.
Tuija Heikkilä ir Giedrius Balčiūnas (aš) klaviatūros pagalba radom bendrą muzikinę kalbą šešis metus atgal, kurią realizavome tik šių metų gale. Nepaisant šiokio tokio kalbos barjero, didelio amžiaus, lyties, tautybių, profesionalumo-mėgėjiškumo skirtumo Pasaulį išvydo trys Tuijos autorinės dainos, prie kurių prodiusavimo, aranžavimo ir įrašymo teko prikišt nagus - man :)
Tuija yra iš miesto Turku, dviejų suaugusių vaikų mama, gyvenanti iš savo nuosavos tapybos, bei tatuiruočių studijos. Laisvalaikiu brazdina gitara, rašo eilėraščius. Na, o kadangi gyvenimas neprognozuojamas, nusprendėm, kad nėra ko atidėlioti ir mum su žmona svetingai priimti Tuija, bei jos gyvenimo draugą Lietuvoje. Pamaitinti cepelinais, parodyti gražų ir seną miestą, dviejų upių santakoje, ir gerai pamėsinėjus jos atsivežtus demo įrašus, įrašyti, kaip bebūtų, gyvenime rimtesnio mikrofono nevirpinusi Tuijos balsą.
Po gan ilgo apsitarimo, kaip galėtų skambėti galutinis įrašas, gavau pilną pasitikėjimą įnešti savų korekcijų perrašinėjant demo įrašus į naujus projektus. Būta ir neįdomių, ir nuobodžių,ir nepraskambančių vietelių. Viso labo, kai kur užteko pakeisti ritmika, kai kur harmoniškai akordą kitą įpaišyt, kai kur vokalo melodiją išgrynint. Ir sėkmingai pasidarbavus Garageband bei kitu papildomu softu, bei visa gitarų eskadrile (kaip sakė, apie Tokai vienas forumietis), rezultatas tapo toks:
[url=http://www.mikseri.net/artists/purpleangelmysoul.132236.php][b]Jūsų teismui trys kūriniai online:[/b][/url]


Įrašui naudota, kaip visada:
Mašina - Apple Macbook MA699 : 1.8 GHz Core duo, 2GB RAM,
Audio sąsaja - TC electronic dekstop 6 konnekt
Monitoringas - Microlab SOLO 2
Programinė įranga: Garageband 09 & JamPacks, Ezdrummer
Mikrofonai: M-audio Nova (kondensatorinis), Shure SM57

Instrumentai:
Gitaros: ESP horizon FRII, ESP eclipse II, Gibson LesPaul DC faded, Squier strat, Encore E4 bosinė gitara, Smuikas (noname?)
M-audio keystation 49e

[img]http://img403.imageshack.us/img403/5676/73692169838710361913561.jpg[/img]
Tuija, Toni, Indrė, aš @ džempubas. Kaunas

Nuoroda į menininkės puslapį
http://www.rubiini.com/purpleangel/



Edited 4 time(s). Last edit at 12/17/2010 02:01AM by jumbo.
Sorry, only registered users may post in this forum.