midiaudio logo

pirkau distortion'a - padariau mp3:)

jumbas (IP Logged)
June 17, 2005 01:33AM

Taigi, pirkau "digitech - death metal distortion".
Ta proga nusprendziau pasibandyt irasui, paziuret kokios galimybes MIXER output, pasirodo visai nebloga amp simulation savybe. Na ziurekites, gal sureklaminsiu kurinors irgi nusipirkt arba atvirksciai atbaidysiu:D

http://burgzt.laikas.lt/~emperor/l/jumbo_-_digitech_death_metal_distortion.mp3

sykart mano gabalas, kuri skiriu Dellamorchiui:)
Gitara: Vintage VS6 (SG)
Re: pirkau distortion'a - padariau mp3:)
Kandizijauskis (IP Logged)
June 17, 2005 02:05AM

visai nice skalambyja :)
Re: pirkau distortion'a - padariau mp3:)
Nick (IP Logged)
June 17, 2005 06:30PM

Skamba tikrai graziai ir mano manymu tikrai geriau uz zooma. Pati daina tai tokia truputeli "CREEPY" :D taciau atrodo lyg grotu wisas orkestras. Apokaliptika (nors ten ir ne orkestras) :) Galas ypac patiko - galejai nenutraukt.
O siaip kas leme kad si karta pirkai anlogini pedaliuka, ir kokie ispudziai?
Re: pirkau distortion'a - padariau mp3:)
jumbas (IP Logged)
June 17, 2005 09:37PM

man neturi esmes kiek laiko kuriu daina ar visa savaite su patobulinimais ar iskart delioju bugnus ir kuriasi mintyse:) Tai cia is tu variantu kur pagal bugnus.
Leme tai nezinau, draugo sesuos pries keleta metu is amerikos parvezhe pedaliuka digitech x-series metal master. Gera ispudi paliko. Ir irasha girdejau, liuks.
Galejau ir as toki dabar per midiaudio uzhsisakyt, bet biski sirdis neleidzia sau kaip neprofesionalui det babkes ant tokio dalyko kuris man butu tik smulkmenishkas pakaitalas (repeticijom ir koncertam zoom'as man vistiek geriau). Dabar nusipirkes biski dar parinuosi kad GAIN'o nera. Neisivaizduoju ka daryt be schemos. O gain'as tai iki galo ten uzhsuktas ir ripped padarytas. Irashe neishejo to pacio piktumo perteikt, ishgirstumet kaip per mano laney skamba:] Piktas zveris, kriokia. O cia geras dalykelis du output'ai. vienas i kuba kitas i mixeri arba recorderi, tai be jokiu vargu pasijungiau per mixer output ir irashiau. Na ir neblogai skamba tas amp-simulation. Ne kiekviena pedala tiesiai i kompa pajungsi ir kazhka panashaus gausi. Nebent "smeliuka" ar "duzgima" betembri. Visgi nera noise gate, todel kombinuoju su zoom 606, kad uzhmest truputi noise reduction ir kad ishjungus distortiona ant zoomo galima butu isijungt chorus+hall efekta, arba wah-wah. Siaip as jo repeticijose nepanaudoju nes gerokai silpnesnis signalas uzh zoom procesoriaus, o keliant signala uzhsiperegruzina viskas ir iki galo uzhsuktas gain'as shvilpia ir shnypscia. Vienintele isheitis gitaros volume lygi sumazint. Bet manau tam kam pirkau - irasham tai bus pats tas man:)
Re: pirkau distortion'a - padariau mp3:)
Dellamorte (IP Logged)
June 21, 2005 08:35PM

Gers šmoc visai. Pradžia kaip doom'o, pabaiga kaip In flames. Jo, skamba neblogai fūzas.

Beje, aš tai savo Digitech Metalmaster į 10 Zoomų nekeisčiau;)
Ir nesutikčiau su tavim, kad gyvai grojant geriau skamba procas. Per koncertus iš karto galima atskirti "iš ausies", kur plastmasė, kur tikras distortion'as. O aš nenaudoju nei noisegate, nei kompresorių jokių. Soluotėms įsijungiu digitech digidelay pedaliuką, kurį jungiu į grandinę su metalmasteriu. O rezultatas toks, kad turiu "savo" garsą, kuriuo esu labai patenkintas.
Re: pirkau distortion'a - padariau mp3:)
jumbas (IP Logged)
June 21, 2005 09:40PM

O tai tu pirkai ish Pyles ta pedaliuka?:} uz kiek parovei?:) Siaip jis midiaudio apie 300 litu kainuotu. Paulius kiek zinau daug pigiau gavo per seseri.
As irgi kombinuoju dabar zoom 606 su digitech. Nes yra nemazhai clean'o partiju, tai be choruso ir hall slabnai skamba:) Bet jeigu konce atsakingai sugrot reiks tai nezinau ar digitecha jungsiuos nes paprasciausiai nesuvaldysiu jei reiks greitai perjungt, o distortiona daznai ishjunginet tenka:/
Kaip tu su gain nebuvimo probema susidoroji? Gal metal masterio ne taip ziauriai uzhsuktas gainas? Pas mane rasho kad iki galo uzhvyniotas :)
Dabar radau dar viena isheiti sumazint pati preampo boost'a. Reikia visas "bass, mid, high" rankeneles sinchronishkai numazint ir pakelt level potenca:)
Re: pirkau distortion'a - padariau mp3:)
Dellamorte (IP Logged)
June 22, 2005 07:47PM

Pauliaus sesuo ir man parsiuntė abudu. Kainavo panašiai. Beje, jiems reikia specialių maitinimo blokų, nes su kitokiais žiauriai fonuoja, tai turėk omenyje. O metalmasteris turi tokią rankeną "morph", kuri keičia garso "formą". Gali susirast tembrą nuo lengvo heavio iki visiško brutalo.

Akustines dalis groju įsijungęs "lengvą" dealay. Pilnai mano stiliui užtenka.
Re: pirkau distortion'a - padariau mp3:)
jumbas (IP Logged)
June 22, 2005 09:08PM

Jo del "morfijaus" aisku:) Ziurinejaus digitech puslapy. Visgi x-serijos pedaliukai kruciau:) Pas mane maitblokis profesionalus instrumentinis su stabilizatoriais ir kitkuo:) Tai lyginau, nera skirtumo ar su krona ar su maitblokiu:)
Re: pirkau distortion'a - padariau mp3:)
zenka (IP Logged)
July 03, 2005 05:12AM

vIRUČIAI NEKRAUKIT Š.....TURIIU TOKĮ , PADORUS APARATAS
Re: pirkau distortion'a - padariau mp3:)
zenka (IP Logged)
July 03, 2005 05:35AM

kIEK ŽINAU DIGITECH LIDERIAI ŠIOJE SISTEMOJE, NEŽIŪRINT Į KAINĄ SVEIKINU
Re: pirkau distortion'a - padariau mp3:)
jumbas (IP Logged)
July 03, 2005 11:44AM

man irgi patiko. Beje, spjausiu i garantini aptarnavima, nes kolega pasiziurejes i schema pamate kad galima atrasti GAIN pakopa ir joje ilituoti potenca gain'ui reguliuoti:) Man tai pats tembras daug labiau pvz uzh metal zone patinka, tskant ne "bitute" o "kriokalas". Ir ataka nuostabi. Zodziu aciu uzh sveikinimus, galima ziureti ir kaina:) Jinai nesikandzioja:))
Sorry, only registered users may post in this forum.