midiaudio logo

Kodel Robertas piktas?

Farengheit (IP Logged)
November 19, 2005 07:12PM

:)) Kodel Robertas visalaika piktas kaip sirse? :))
Re: Kodel Robertas piktas?
stratlt (IP Logged)
November 19, 2005 07:21PM

Nespresk apie zhmogu pagal jo ishvaizda. Gerai?

Robertas
Re: Kodel Robertas piktas?
jumbo (IP Logged)
November 19, 2005 08:33PM

pamenu kai buvom su draugu kokie 13meciai atrodo, pries 6 ar siektiek daugiau metu. Ateidavom i midiaudio (dar anam pastate) tai taip baisu atrodo budavo:))) rimtas dede pardavejas ... visa kita. gitaros prie kuriu pakabinti keturzenkliai skaiciukai (lt) iki tol nematyti:)) o i midiaudio eidavai kaip i tam tikra pramoga eilini savaitgali, paveizet i blizgancias elektrines gitaras.

O teko girdet pvz tamstoj, konsultantai ant rimto... balso/bendravimo tona "pareguliuoja" priklauso kaip atrodo pretendentas i klientus. Cia gandas, nzn kaip is tikruju.... kiek ateinu tiek malonus visada, iskart patys siulo pasijungt i kuba ka tik nori:]]
Re: Kodel Robertas piktas?
stratlt (IP Logged)
November 19, 2005 08:58PM

Mane labiausia domina koks buna galutinis rezultatas po apsilankymo Tamstoje ir pas mus, nepaisant to kad ash labai piktas dede:)))
Gal galite pasidalinti patirtimi?
Beja, sirshes ne piktos. Ju toks gyvenimo budas:)

Robertas Piktasis
Midiaudio
Re: Kodel Robertas piktas?
jumbo (IP Logged)
November 19, 2005 09:21PM

daug nefilosofuojant tai midiaudio turbut kaip mazesnes sudeties personalas, mazesneje patalpoje gali glausciau kontaktuot su klientu, aiskintis poreikius ir pan. Is kitos puses, bent man asmeniskai atvaziavus i Vilniu dazniausiai tik kai nebuna ka veikt, uzhsuku i Tamsta ir kazkaip visai nereikalinga kad kazkas ausintu burna del to kad as noriu pabut su savo mintim ir nukabinta nuo sienos gitara:)) Na dar pliusas Tamstai kad turi test kambariuka. Bet bedos nera, Giedrius daznai pajungia kuba.
Konkretizavus tai midiaudio aisku kad geriau.
Re: Kodel Robertas piktas?
Dellamorte (IP Logged)
November 21, 2005 12:54AM

haha, superinė tema:) Aš irgi tvirtai įsitikinęs, kad Roberto bendravimas su klientais dalį jų tiesiog atbaido:)

Pats dažnai matau, kaip ateina į Midiaudio jauni bachūriukai kokios gitaros pačiupinėt, tai net drebėt ima nuo Roberto "KAS DOMINA?!" ir pikto mizantropiško žvilgsnio pro surauktus antakius... Maždaug - "Ko reik, pienburni?" Br... ;)

Nenoriu įžeist Roberto, bet prisipažinsiu, kad kartais ir pats nelabai smagiai jaučiuos užėjęs į Midiaudio. Viso labo ateinu nusipirkt stygų, o kažkodėl jaučiuos kaip koks nusikaltėlis. Nemanau, kad čia tik mano vieno kokie nors psichologiniai kompleksai- jei jau tokia tema atsirado forume, vadinasi, kažką galima būtų keisti iš tikrųjų.

Sovietmetis baigėsi, mes visi jau įpratom prie dirbtinių Maximos šypsenų, "labas vakarų" kiekvienam klientui ir begalinio pardavėjų/aptarnaujančio personalo dėmesio. Ginkdie, nesiūlau Robertui keikvieno "žioplio" pasitikti su plačia amerikietiška šypsena (o būtų geras;)), tačiau esu įsitikinęs, kad bent šiek tiek daugiau geranoriškumo/paslaugumo potencialaus pirkėjo adresu gerokai padidintų Midiaudio apyvartą:)
Re: Kodel Robertas piktas?
inferno (IP Logged)
November 21, 2005 02:01PM

hmmm na ash kai 5 metus video nuomoj pradirbau ir tiek zhiopliu prisizhiurejau tai zhinokit turbut neka geriau nei robertas atrodydavau parduotuvej :D:D
Re: Kodel Robertas piktas?
stratlt (IP Logged)
November 21, 2005 04:06PM

For Dellamorte:

Manau kad paciam griekas skustis:)


Robertas
Midiaudio
Re: Kodel Robertas piktas?
Alvydas (IP Logged)
November 21, 2005 04:46PM

Gal zmogus ne piktas, o tokio budo (i Maxima jo dirbti nepriimtu, zinoma :) As nesuku sau galvos (ir kitiems taip pat :) nusiperku ko reikia ir ciuoziu toliau... Nors jei buciau koks pradedantis muzikuoti jauniklis tai po Roberto zvilgsnio gal gerai pagalvociau ar man muzikuoti ar mokintis shachmatais zaisti... :) Gal, Robertai, reiketu jaunimui teviskai nusisypsoti, paglostyti bachurui galva, kantriai paaiskinti kaip Floyd Rose suderinti jei nueme visas stygas... na nezinau, cia tavo verslas :)
Re: Kodel Robertas piktas?
stratlt (IP Logged)
November 21, 2005 04:51PM

Na jau nevarykit:) Kas nusiperka gitara visada gauna pradinius vartojimo patarimus. Ypac Floyd Rose. Nes menkas malonumas man ir Giedriui taisyti klaidas, ish naujo viska suderinti:)

Robertas
Re: Kodel Robertas piktas?
vidman (IP Logged)
November 21, 2005 05:31PM

Yra teke kelis metus dirbti muzikos instrumentų parduotuvėje, normalūs pirkėjai niekad įpatinkai neužknisdavo...tik atmintyje istrigo tuo metu dar niekam nežinomi a.greitai ir vienas dabar save vadinantis geriausiu lie. gitaristu :)), kurie atėję, (tiesiogine prasme) laužydavo instrumentus.
Jeigu pirkejai ( ar šiaip žiopliai ) pas Roberta nekaip jaučiasi, tai velniam einate i ta parduotuvę ? visa laimė ir kitų yra, nesovietmetis. Kita vertus, gal žmogus nedaug uždirba, užtat ir piktas ant viso svieto...,o čia dar painiojasi vosokie nesugebantys brauktuko nusipirkti :(:)
Kai investitoriai susikumiekins kame cviekas (pvz. visi pirkėjai nubėgs i Muzikosfaktorių), tas pardavėjas stačia galva išgarmės, na aišku jeigu jis ne vienas iš jų :)



Edited 2 time(s). Last edit at 11/21/2005 06:32PM by vidman.
Re: Kodel Robertas piktas?
Alvydas (IP Logged)
November 21, 2005 07:07PM

Siaip tai as pavydziu Robertui - sako jai darbas ir hobis sutampa tai ir dirbt nerikia :) As tai Midiaudio ir toliau apsipirkinesiu ( na gal koki mediatoriu (brauktuka) budamas Vilniuje ir Tamstoj nusipirksiu :) ) Sekmes Robertui!
Re: Kodel Robertas piktas?
Cerberis666 (IP Logged)
November 21, 2005 09:32PM

...nu nezinau labai normalus zmogus ir prakonsultuoja ir t.t. del veido israiskos negaliu pasakyti senai bemaciau,:D mat pastaruoju metu tenka telefonu ir internetu midiaudio tavarintis :D
Re: Kodel Robertas piktas?
frantisikas (IP Logged)
November 22, 2005 02:56PM

na nzn, nepasirode jis man piktas - muset patys nezinot ko norit. Pripratot kad visur subine trim liezuviais islaizo. Negerai, chebryte. Atsiseskit i jo roges ir pasivazinekit - ve tada ir pasnekesim. :)

Geros dienos.
Re: Kodel Robertas piktas?
svirdulis (IP Logged)
November 27, 2005 06:11PM

nu neatrodė kažkaip nei karto man jis piktas..
Re: Kodel Robertas piktas?
Suopis (IP Logged)
November 28, 2005 04:56PM

Piktas he he... :D kazin kodel ne karto taves, Robke, neissigandau?
Re: Kodel Robertas piktas?
Ruslanas (IP Logged)
December 05, 2005 04:28PM

Dėl pabėgusių į muzikosfaktorių nėr ko pergyvent: ten savų rūškanotaveidžių pasipūtėlių irgi pilna. Bent jau Vilniuje kiek teko lankytis.
Re: Kodel Robertas piktas?
Siaip ciuvas (IP Logged)
December 05, 2005 04:33PM

aga, pamenu dukrai rinkau klavisini, tai jeeeesus kaip nemaloniai jauciausi juos sutrukdes :)
Re: Kodel Robertas piktas?
blackbird1968 (IP Logged)
December 28, 2005 01:25PM

muzikosfaktorius - tikra vilkų irštva! :)
Re: Kodel Robertas piktas?
d.n.s. (IP Logged)
December 28, 2005 04:31PM

"muzikos faktorius" KLP jau po truputi taisosi. ankschiau tai ir chia budavai "kaltas" kad konors nori paklausti arba nezhinai :)
Vat "Tamsta" filialas KLP tai visada labai maloniai pataria ir aptarnauja!
Re: Kodel Robertas piktas?
velnietis (IP Logged)
December 28, 2005 05:06PM

kuo maloniau aptarnauja tuo "geresni" daikta ikisa:),faktoriuj bent gitaros kokybiskesnes ir nuolaidas zmoniskas padaro vyrai
Re: Kodel Robertas piktas?
d.n.s. (IP Logged)
December 28, 2005 06:45PM

Nu su nuolaidom tai nejuokinkit, argi nezhinot kaip jos daromos? Uzhkeli kaina tiek kad poto galetum tas nuolaidas daryti ir "geras" konkurentu atzhvilgiu buti :(
FAKTAS!
Re: Kodel Robertas piktas?
vidman (IP Logged)
December 28, 2005 07:21PM

Kiek žmonių, tiek nuomonių :)
šiandien m-faktoriuje buvau ir susitariau gan naudingą sandėriuką,
o dėl nuolaidų-nenuolaidų...jeigu nesugebu nusigriauti daiktą pigiau, tai mūsų parduotuvėse susitaręs perku be jokių skrupulų ir graužaties :))
Kitakart papietauti dviese už šimtuką - visai normalu, o pridėti prie norimo žaisliuko 100 ?...jau kažkaiptai neramuuuu:)))
Re: Kodel Robertas piktas?
velnietis (IP Logged)
December 29, 2005 03:53AM

tikra tiesa, esam pasidare tokie gn....
Re: Kodel Robertas piktas?
Ruslanas (IP Logged)
December 30, 2005 09:36AM

Nu visai nesenai vel buvau tam nelemtam faktoriuje del smulkmenos. Atejau, nieko neklausinejau, iskart pasakiau ka perku, sumokejau ir vis tiek buvau aptarnautas su tokia isdiziai pasiputeliska panieka. Kas ten per parduotuve nesuprantu. Ar ten pardavejai uz minimuma dirba ar ten gal kokia gamyba pas juos vyksta, o klientu aptarnavimas tik pasalinis darbas.
Re: Kodel Robertas piktas?
marukqs (IP Logged)
January 02, 2006 12:25AM

Jo - vienąkart ten iš Vilniaus skyriaus pirkau ritmo mašiną, tai ten dirbantis tuometinis roko žvaigždūnas su manim elgėsi tarsi su priešu.

Įtariu jiems tos ritmo mašinos reikėjo įrašams. Bet čia buvo prieš metus 4.

Dabar palyginus su tuo kas buvo anksčiau aptarnavimas lyg ir pagerėjo.

Be abejonės Tamstos pardavėjai yra geriausi Vilniuj (nebuvau midiaudio salone nėkarto gyvenime) - be nervų, dalykiški - kažkaip ir į pradinuką, ir į profą žiūri vienodai pagarbiai.
Re: Kodel Robertas piktas?
inferno (IP Logged)
January 02, 2006 04:24PM

jo del tamstos parduotuves tikrai sutinku kad aptarnavimas ten geras ir ishvis tokia gera aura ten ash vis uzhvazhiuoju shiaip pasisukiot man ten kaip tikinchiajam bazhnychia :) beje nukrypom nuo temos kuri uzhrashyta poste :D
Re: Kodel Robertas piktas?
Liuuutas (IP Logged)
January 02, 2006 05:48PM

o man tamstoje labai nervina pardavejas atsakingas uzh gitaras, kubus ir pan.
labai jau nemaloniai aptarnauja...
Re: Kodel Robertas piktas?
Siaip ciuvas (IP Logged)
January 02, 2006 07:43PM

su tom kainom jei tamstoje dar ir aptarnavimas butu blogas - uzsilenktu... Nors neuzsilenktu, nes vilniuje nera kur pirkti daugiau gitariniu dalyku :(
Re: Kodel Robertas piktas?
Algirdas (IP Logged)
January 04, 2006 01:10PM

Na, Klaipėdoje aptarnavimo kultūros problemų kaip ir nepastebėjau. Tiek MF (muzikos faktorius, o ne tai, ką kai kurie pagalvojo:)), tiek Tamsta dėmesingai dirba su klijentais.

Su pagarba, nerijozas
Sorry, only registered users may post in this forum.