midiaudio logo

Gabalas įvertinimui

Siaip ciuvas (IP Logged)
November 26, 2005 03:36PM

jūsų teismui mano spontaniskai atsiradusi kompozicija kuri galetu vadintis gitaros monologas vieną nuobodų lapkričio vakarą. Kritika labai welcome, bet kad fuzz solo turetu buti dvigubai greitesnis žinau, ir kliurkas pastebiu taipogi, tiesiog laiko neturiu pergroti visko (egzaminai spaudzia), o dvigubai greiciau groti dar nemoku, beigi ne visur su rimtika pavyksta, kai kur bendai ne iki galo datempti, bet as tik nepilnus metus groju po laaaabai ilgos pertraukos, o iki jos tik thrash metalą tampiau :) ...
Idomiausia butu del garso kokybes, suvedimo komentarai, nes man su hatu kazkaip nesigauna - lyg jo ant kai kuriu sistemu klausant per daug, kai kur normaliai, idomu kaip pas kitus.

gabalas čia: http://siaip.dtiltas.lt/downloads/One%20Dull%20November%20Evening.mp3
Re: Gabalas įvertinimui
velnietis (IP Logged)
November 26, 2005 05:08PM

hatas kala per smegenis , per daug jo ir negyvas atrodo, bugnininkas grotu pabrezdamas kas trecia astuntine,siulycaiu paieskot semplu viso takto arba uzdet dar viena taka su kastreciu kad paryskintu ta heta
Re: Gabalas įvertinimui
(IP Logged)
November 26, 2005 11:48PM

Chetas tyliau. Kas trečią natą cheto akcentuočiau ir šiaip jį įvairinčiau. Tokį gyvesnį galima vietom daryt, tankesnį.
Re: Gabalas įvertinimui
Siaip ciuvas (IP Logged)
November 27, 2005 12:05PM

heta ir lekstes siek tiek patylinau, bet akcento ant pirmos trijoles neuzdejau, kaip sakant nematau tikslo pabrezti "triplet feel", bo jis ir taip ryskus :)

Dar tiesa pati galutini takeli perleidau per kitokius EQ/Comp/Limiter settingus, kad labiau vintage feelas butu, idomu kaip jums lyginant su senu skambesiu?

Failas toje pacioje vietoje: http://siaip.dtiltas.lt/downloads/One%20Dull%20November%20Evening.mp3
Re: Gabalas įvertinimui
(IP Logged)
November 27, 2005 01:56PM

Asmeniškai man, dabar viskas tikrai mieliau skamba. Cheas pritildytas, tik vistiek su juo pažaisčiau (ghost notes ir akcentuotos). Bass išryškėjęs, toks duslesnis, ryškesnis - patiko, bet ir gitara truputį kaip iš po pagalvės skamba, gal išeitų nors kiek pataisyt...?..
Re: Gabalas įvertinimui
Liuuutas (IP Logged)
November 27, 2005 03:18PM

Zhiaurei patiko:)... tik vienas dalykas... galejai pakarpyt bishki gale, kad nesijaustu to burzgimo..:) nu bet jei nukirpus ir nata dingsta tai tada viskas ok..... turiu du klausimus...
1) kiek laiko sedejai irashinedamas, bugnus programuodamas..;
2) su kokia gitara viska darei????

ai wa dar.... kai ateina gabalo kulminacija( fuzuota gitara ir t.t.) tai gal reiktu bishki bugnus pagarsint ir su tom'ais bishki pazhaist, o del heto.... tai ish dalies pritariu Gū.. galejai bishki gyviau padaryt.... tada jau butu pasaka.... aishku ash che labai jau maksimalistishkai i shita gabala pazhiurejau ir perleidau per savo prizme......:D
Re: Gabalas įvertinimui
Siaip ciuvas (IP Logged)
November 27, 2005 05:12PM

na jo, kazkaip gale tas burzgims nelabai...

1) Bugnus sudeliojau per kokią valandą, įrašinėjau bendrai paėmus vakarais kokias tris dienas, nes daug ko neišgrojau iš pirmo karto, teko susirašyti ir pavarinėti, nes groju dar nepilnus metus (tiesa prieš 10 metų grojau Thrash metal grupėje, bet tai nesiskaito už grojimą IMHO). Bendrai tai pradėjau antradienį, penktadienio vakare buvo final versija.

2) Įranga sekanti:

clean solo ir rythm - Slammer by Hamer TA5 (Telecastero kopija)
Fuzz solo - Slammer by Hamer SP2F (Les Paulo kopija)
Garso procas - Zoom GFX-5, rythm FDR CLN amp, clean solo FDL BLU amp, abu su presetiniu SPRING revuku (c) dragunas :) o fuzz solo - WILDFZ fuzas su DLYHAL presetiniu delay. EQ laikiau visur ant 0, buvo ZNR uždėtas ant kokių 5 su Telecasteriu, nes single coilai burzgė (jie ir gale pasirodo). Viskas perleista per STK EV cabineta.
Bugnai - midi per Battery 2 semplerį, naudojau kažkokį LARGE STUDIO KIT iš kažkokio sample CD, man jis labiausiai patinka.
Bosas - vėlgi MIDI per Broomstick Bass semplerį manual rėžime, naudotas Fender Precision bass ar tai Jazz bass fingered.

Viskas rašyta tiesiai į ESI Neon interfeisą naudojant Sonarą v5, kiekvienas takelis apdorotas su T-Racks EQ/COMP/LIMITERiu, po to stereo mixas užkrautas Adobe Audition 1.5 perleistas per T-Racks presetą Vintage 1, perleista per iZotope Ozone studio reverberį su kokiais 10%, tada BBE Sonic Maximizer, ir Audition Normalize 100% padaryta kad nebūtų per tylu/garsu (siuo atveju per garsu).

Viskas daryta ant naminio kompo, kuriame Sonarui ir muzikai skirti atskiri XP Windowsai D: diske, tiesa viską klausiau per KRK V6 Series 2 studijinius monitorius, kuriuos is draugo pasiskolinau šitam darbui, nes neįperku :)

Vat ir viskas.

Ačiū už gražius atsiliepimus ir pagalbą, o hetas kol kas bus toks koks yra - už savaitės tiesinio programavimo / operacijų tyrimo egzas, nebus kada žaisti :(
Re: Gabalas įvertinimui
Liuuutas (IP Logged)
November 27, 2005 07:40PM

nu jo...:D ka tu surashei viska.... isikirtau tik 2 penktasias..... tiesa programu pavadinimus zhinojau...:D bet gabalas liux.... man labai patinka...:)
Re: Gabalas įvertinimui
NDXmaster (IP Logged)
December 10, 2005 12:32AM

Noreciau ir as taip moketi. Tik gaila ne sitokiais ritmais domiuosi. :) si manes toks vertintojas kaip is traktoristo balerina. Taciau jei vertinti mano lygyje tai patikek tikrai sauniai gavosi.
Sorry, only registered users may post in this forum.