midiaudio logo

garsui ne!

staskas (IP Logged)
January 29, 2006 10:00PM

turiu prabliema. ten kur groju,uz sienos yra sokiu sale. tad trukdyt jiem draudziama. vat galvoju,ka det ant sienos,kad nepraleistu garso. gal tiktu: polisterolis(tipo garsa atmusa?),tada kilimas,ir pora sluoksniu uzuolaidu ant virsaus.

P.S. izoliacines juosteles nesiulykit,1000 lt turiu ir taip kur ishleist.
Re: garsui ne!
velnietis (IP Logged)
January 30, 2006 12:29AM

akmens vata
Re: garsui ne!
inferno (IP Logged)
January 30, 2006 12:52PM

svarbu kad viskas butu labai hermetishka... jei tarkim ventiliacijos kanalai bendri su ta sale tai ka ten nori dek vistiek garsa girdes jie :) ant ventiliacijos kanalo uzhdek ar prikishka vatos ir duryse priklijuok visokiu tarpikliu na kur langams naudoja kad nepustu vejai zhiema ir panashiai :)
Re: garsui ne!
staskas (IP Logged)
January 30, 2006 02:57PM

akmens vata sugeria zemus garsus,o ne juos atmusa. tad jei nezinot,geriau ir nerasykit

o ventiliacijos nera,visas garsas eina tik per sienas. o durys irgi ne i sale,bet "tarpikliais" pasinaudosiu:)
Re: garsui ne!
Rytis (IP Logged)
January 30, 2006 07:50PM

bandyk toki bajeri isklijuok kokia polisteroliu ant virsaus dar koki kilimeli ir po to viska isklijuok tai padeklais nuo kiausiniu kur buna tokie didesni turgui gali gaut nebrangiai ju daug
bent jau toki bajeri maciau pas draugus ju rupe visa rusi savo patalpa issiklijavus. Sake padeda :):)
wot kaip :)
Re: garsui ne!
jumbo (IP Logged)
January 30, 2006 07:54PM

kiausu deklai tik akustines patalpos salygas sukuria.
As visgi manau kad staska siuo atveju neras panacejos. Zinoma iki maximumo kazka pagerint galima, bet vargu ar sita post'a perskaitys sitos srities specialistas. Galbut Dalius?
Re: garsui ne!
velnietis (IP Logged)
January 30, 2006 11:19PM

kuo daugiau sugers tuo maziau pereis kitur,o kai atmusa garsa tai blogiau ir but negali kai pats negirdi ka groji
Re: garsui ne!
inferno (IP Logged)
January 31, 2006 01:11PM

del akustikos manau save galiu skaityti shiokiu tokiu spoecialistu nes studijavau garso fizika ir medzhiagu savybes.....
kiaushiniu deklas praktishkai nesugeria nieko o yra ne kas kitas kaip difuzorius kuris ishsklaido bangas ... difuzoriai reikalingi patalpose su paralelinemis sienomis kad ishvengti stovinchiu bangu... zhemiems dazhniams sugerti reikalingi zhemu dazhniu "spastai" zhemos bangos megejos "kauptis kampuose" todel reiktu pasistengti visus kampus tais spastais apdeti o tokli spasta pasidaryti galima nesugetingai tik reikia priklijuoti akmens vatos gabala kad ir prie plono kartono lapo ir reiktu prideti prie sienos tuio lapu i ishore ta prasme kad butu i kambari tas kartonas o ne vata.... garso bangos silpsta kai keliauja skirtingo tankio medzhiagomis zhemo dazhnio banga praeina kiaurai ta spasta ir atsimushusi nuo sienos i spasto vata susigeria... kad vidurius sugert gali prisirinkti ivairaus dydzhio ir talpos plastikiniu buteliu prideti i juos minkshtos kad ir izover vatos ir kakliukais i i kambari prideti visa kruva prie kurios nors sienos kur vietos yra :) viduriai ivairiu dazhniu bus sugeriami neblogai ... o aukshtiesm tai be abejo akmens vata kuos toresnis sluoksinis tuo zhemesni dazhni paims kartu su aukshtais :) tikiuosi ka nors paaishkinau chia beje pateikiau nelabai ishvaizdzhius bet pigius variantus :)
Re: garsui ne!
Rytis (IP Logged)
January 31, 2006 05:27PM

oho , perskaites pasijtau protingesnis (geraja prasme) :):):)
Re: garsui ne!
inferno (IP Logged)
February 01, 2006 12:08PM

ryti kad tik machytu ;)
Sorry, only registered users may post in this forum.