midiaudio logo

Garso irasymas su FL5

(IP Logged)
March 26, 2006 09:40PM

Sveiki, gal yra zmoniu, dirbanciu su sia programa? Iskilo klausimas, kaip irasyti garsa, naudojant vien tik sia programa, gal kas painstruktuotu?

Is ansksto aciu.
Re: Garso irasymas su FL5
Rimas28 (IP Logged)
March 27, 2006 02:27AM

Butent koki garsa? Vokala?
Re: Garso irasymas su FL5
kosas (IP Logged)
March 27, 2006 08:36AM

Garso irasymas su fl yra daugiau teorinis dalykas. User guide yra aprasytas tas reiklas, bet abejoju ar tuo kasnors naudojasi, nes is principo fl yra skirtas tik kurybai/semplavimui, o ne irasams.
Paparasciau yra kiti varinatai, pvz eksportuot fl kurini ir uzrasyt vokala su kita programa ar FL prisijungti kaip VSTi prie kt programos(pvz Cubase).

Re: Garso irasymas su FL5
(IP Logged)
March 27, 2006 10:52AM

Siaip anksciau vokala/gitara irasinedavau su Sound Forge arba su Audition. Dabar uzsinorejau visko vienoj programoj - ir ritmo masinos, ir irasymo. Panarsiau po help, parsisiunciau asio draiverius (aciu tam zmogui, kuris link'a imete) ir viskas veikia, nepasakyciau, kad baisiai nepatogiai. Be to, Fl sioki toki irasyto garso redaktoriu turi.
Dar turiu klausima: kas yra envelope, ka jis duoda, kaip ji naudoti?

Re: Garso irasymas su FL5
Rimas28 (IP Logged)
March 28, 2006 12:23AM

As irgi neperseniausiai pradejau nagrineti FL studio 6.0, taciau su vokalo irasimu tai pat nerandu rodos. Forumuose klausinejau zmoniu kaip tai galima padaryti ir vienas zmogus patare naudoti Adobe Audition, taciau vistiek jei bandai irasyti vokala klausant saundo is Fl studio niekas neisiraso i Adobe. Zodziu jei pavieni leisi Adobe, tai isirasys, o jei bandysi klausant saundo is Fl irasineti i Adobe tai kiek supratau ne kas gaunasi. Zodziu as pats dar naujokas sitoje srityje, taciau kaip supratau su viena programa gabalo nepadarysi.
Re: Garso irasymas su FL5
Algirdas (IP Logged)
March 28, 2006 09:58AM

Su Adobe + FL tikrai nepadarysi. Angliškai skaitai? Tada čia labai daug atsakymų į Tavo naujokiškus klausimus: http://www.tweakheadz.com/laboratory/index.html Nieko asmeniško, tik gaila mūsų laiko. ;)

Su pagarba, nerijozas
Re: Garso irasymas su FL5
(IP Logged)
March 28, 2006 10:17AM

Rimai 28, su Adobe audition gali pasigaminti midi, wav arba mp3 faila, kuri isikeli i Fl ir naudoji. Fl vokalo ar ko ten bebutu irasymas vyksta per mikseri. Paskaityk manuala i indeksa ivedes 'recording'.
Re: Garso irasymas su FL5
Rimas28 (IP Logged)
March 28, 2006 10:59AM

damianblack, Jo, viskas taip ir vyksta kaip sakei jog is Adobe persikeli FL. As dabar taip esperimentuoju ir patikek neblogai gaunasi. Tikrai neblogas rezultatas. Beja, parsisiunciau kita versija Adobe 1.5 ir su ja viskas ok gaunasi. Pries tai bandziau adobe 2.0 taciau snipstas gavosi. Na zodziu svarbu kad isprendziau problema vokalo yrasymui. Na bet manau pasiziuresiu kur ten Fl isiraso vokalas. Tiesiog idomu koks bus skirtumas.
Sorry, only registered users may post in this forum.