midiaudio logo

Kaip naudoti kompiuterį muzikos pamokose?

Andrius M. (IP Logged)
December 30, 2004 02:31AM

Sveiki,
norėčiau sulaukti pasiūlymų, kaip dar galima naudoti kompą muzikos pamokose (apie muzikos klausymą bei natų rašymą galima ir nerašyti).
Andrius
Re: Kaip naudoti kompiuterį muzikos pamokose?
asdf (IP Logged)
December 30, 2004 04:05PM

As tai per muzikos pamokas visada naudoju kompiuteri. Quaka zaidziu
Re: Kaip naudoti kompiuterį muzikos pamokose?
Egis (IP Logged)
December 31, 2004 12:47PM

Sveikas, ash tai dar naudoju fonogramoms paleisti. Patogiau midus transponuot, o dar imanoma + - 3 ir minusus patransponuot.
Re: Kaip naudoti kompiuterį muzikos pamokose?
Kristoferis (IP Logged)
January 01, 2005 02:16AM

Wow - kartais cia ne pats Andrius Mamontovas klausia?? :D Ar cia kitas Andrius M.? ;) O del kompo, tai yra daugybe panaudojimo variantu toje srityje! Nuo teorijos ziniu isisavinimo ir MidiAudio svetaines narsymo ( ;) ) iki irasu darymo ir progreso stebejimo (palyginant irasus). Ir t.t. ir t.t. :)
Re: Kaip naudoti kompiuterį muzikos pamokose?
arunelis44 (IP Logged)
January 20, 2005 09:39PM


Rusai buvo isleide" Muzikalnyj bunker" -toks zaidimas viktorina. Gana smagus zaidimukas muz.pamokose galetu buti ( jei bobute butu su k....niais), o as per muz pamokas tureciau kompa.
Paskiau is to disko kai kas nukopijavo uzduotis ir jas paleido konkurse kaip savas.Neblogai,ka?
Uzduotys ivairios- ritmas (pvz. kiek astuntiniu turi pusine su tasku0
,intervalai ju sudarymas . Yra ir garsiniu, taciau ten reik paciam but susipazinus su rock muzikyte. Aplamai, tai kazkas sake, kad pamokoj idomu su BB programa...As su ja tik namie pasidarau audio uzduoteles, klasej neturiu PC
Re: Kaip naudoti kompiuterį muzikos pamokose?
Nijole (IP Logged)
January 20, 2005 11:23PM

Yra labai sauni programele mokiniams ir supazindinti su teoriaj ir klausos lavinimuiir kurybai ir dar daugiau galymybiu ji turi . Programele labai zaisminga . vadinasi Music Ace. galima parsisiusti tik demo versija. Tai 3 pamokos ,3 zaidimai. O daugiau neveikia. pato ieskau po visa respublika ir nerandu. Nors mano manymu tai sauniausia programa is visu.Dar viena Music trainers, bet ji daugiau teorinems zinioms isisavinti, gal bendrojo lavinimo mokyklose per sunki.
Re: Kaip naudoti kompiuterį muzikos pamokose?
Antanas S (IP Logged)
January 21, 2005 08:07AM

Ponia Nijole jei yra demo versija, tai yra ir pilnai veikianti programa, tik nereikia norėti visko už dyka. Už pamokas tikriausia imat pinigėlius, o sumokėti už legalia programa 150lt. nenorit.
Pagarbiai.
Re: Kaip naudoti kompiuterį muzikos pamokose?
Nijole (IP Logged)
January 30, 2005 11:49AM

Ponas Antanai.Izeidinejimao visai nereikalingi.Uz pamokas mes neimame , o tiek kiek valstybe duoda. Ir jei tamsta butum mokytojas, zinotum , kad to tikrai neuztenka nusipirkti legaliom programom, kuri kainuoja dvigubai tiek kiek tamsta rasai, o be to dar 80 litu uz valiutos persiuntima. Ir todel as nematau nieko blogo, kad vardan vaiku, pasidalintume tuo ka turime. Gyvensime geriau - mokesime .Taip visi nusipelne gauti uz darba. Ir mokytojas taip pat. - Pagarbiai -Nijole
Re: Kaip naudoti kompiuterį muzikos pamokose?
kosas (IP Logged)
February 22, 2006 09:23PM

Idomu topic atradau:)
Gal kas jau naudojat pc per pamokas? Ar dar nera noro/galimybiu?:D
Idomu butu suzinoti kaip/ar kompiuterizuojasi, zengia i prieki(?) muzikos pedagogai..
Sorry, only registered users may post in this forum.